![]() |
Ben Hiç Yaşamadım Senden Önce... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Hiç Yaşamadım Senden Önce...aşkın bürünürse siyah gecelerin hüznüne ![]() ![]() ![]() korkma sevgilim! ![]() ![]() yüreğim her gece gözlerinin nöbetinde ![]() ![]() ![]() titrerse ellerin nedenini bilmediğin sebeplerle ![]() ![]() ![]() anla sevgilim! ![]() ![]() ![]() yüreğim ellerini delicesine özlemekte ![]() ![]() ![]() bensiz sokaklar da yağmurlar düşerse ![]() ![]() ![]() gözpınarlarından gözbebeğinin içine, farzet bir tanem! ![]() ![]() ![]() gözyaşlarım gökyüzün de bir yerlere dua etmekte ![]() ![]() ![]() gözlerinden bir damla düşerse yüreğinin derinlerine öylesine ![]() ![]() ![]() gör birtanem! ![]() ![]() ![]() aşkım yüreğinin kapısında ağlamaklı yine ![]() ![]() ![]() elimde olsaydı dünyaları vermez miydim hasretim gözlerine ![]() ![]() ![]() olmuyor bir tanem! ![]() ![]() ![]() cebimde bir aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dolanır seni ararım sokaklar da deli divane ![]() ![]() ![]() gel gör ki ![]() ![]() ![]() sevdan yedi cihan servetinden büyüktür bende ![]() ![]() ![]() ve anla ki ![]() ![]() ![]() hasretinin vurumu nasıldır yüreğime bitmeyen geceler de ![]() ![]() ![]() seni sana anlatmak öyle zordur ki dillerime ![]() ![]() ![]() anla sevgilim! ![]() ![]() ![]() kelimeler anlamsız,biçaredir senin olduğun yerler de ![]() ![]() ![]() bir günü daha yokluğuna sarıp hayalinle avunmak ![]() ![]() ![]() söyle bir tanem! ![]() ![]() ![]() yaşamak bu mudur sence? ![]() ![]() ![]() ve gel gör ki ![]() ![]() ![]() aşkın tek ihanetimdir yüreğime ![]() ![]() ![]() ve anla ki ![]() ![]() ![]() sensiz yaşamak yaşamak değildir bende ![]() ![]() ![]() yaşamak canımın içi! ![]() ![]() ![]() ellerinin gölgesi düştüğü zaman ellerime ![]() ![]() ![]() yaşamak dediğin saklı sanki ![]() ![]() ![]() gözyaşlarını silip ellerine dokunabildiğim geceler de ![]() ![]() ![]() yaşamak bir tanem! ![]() ![]() ![]() yaşamak ![]() ![]() ![]() korkmadan ![]() ![]() ![]() çekinmeden ![]() ![]() ![]() susmadan ![]() ![]() ![]() durmadan ![]() ![]() ![]() bıkmadan ![]() ![]() ![]() delicesine ![]() ![]() ![]() yaşamak açmayan baharım! ![]() ![]() ![]() yaşamak yüreğimi haykırmaktır gözlerinin içine ![]() ![]() ![]() işte o gün geldiğinde ![]() ![]() ![]() sarıl bana sevgilim! ![]() ![]() ![]() ecelim senden gelsin gelecekse ![]() ![]() ![]() hasretinden kopup bana geldiğin de ![]() ![]() ![]() tut ellerimi canımıniçi ![]() ![]() ![]() nasıl hasretim bir bilsen kartanesi ellerine ![]() ![]() ![]() gözlerinin uzaklara daldığı yağmurlu bir gecede ![]() ![]() ![]() üşürse eğer ellerin ![]() ![]() ![]() gözlerini kapatırsa soğuk rüzgarlar ![]() ![]() ![]() farzet bir tanem! ![]() ![]() ![]() yüreğim gökyüzü olmuş üzerine ![]() ![]() ![]() farzet birtanem ![]() ![]() ![]() farzet ki ![]() ![]() ![]() ben hiç yaşamadım senden önce ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|