![]() |
Mutsuzum |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() MutsuzumHangi dag daha büyük sana olan askımdan Hangi deniz daha derin benim duygularımdan Hangi dag daha büyük sana olan askımdan Hangi deniz daha derin benim duygularımdan Gözlerinde yas görsem ben ölürüm kahrımdan Bu kadar acı vermez kursun bagrımdan Gözlerinde yas görsem ben ölürüm kahrımdan Bu kadar acı vermez kursun bagrımdan Aglama melegim aglama bebegim yazıktır gözlerine Aglama bir tanem aglama nur tanem ben aglarım senin yerine Aglama melegim aglama bebegim yazıktır gözlerine Aglama bir tanem aglama nur tanem ben aglarım senin yerine Asksın sonsuzdur bende canımsın bedenimde Sır gibi saklarım ben seni yüregimde Asksın sonsuzdur bende canımsın bedenimde Sır gibi saklarım ben seni yüregimde İnan içim yanıyor bakınca gözlerine Düsürdügün her damla köz olur yüregimde İnan içim yanıyor bakınca gözlerine Düsürdügün her damla köz olur yüregimde Aglama melegim aglama bebegim yazıktır gözlerine Aglama bir tanem aglama nur tanem ben aglarım senin yerine Aglama melegim aglama bebegim yazıktır gözlerine Aglama bir tanem aglama nur tanem ben aglarım senin yerine __________________
![]() |
![]() |
Cevap : Mutsuzum |
![]() |
![]() |
#2 |
sengulum
|
![]() Cevap : Mutsuzumpaylaşım için tşk ler
![]() |
![]() |
Cevap : Mutsuzum |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Mutsuzumartık mutsus deilim onun için uçuyordum zaten çok mutluyum |
![]() |
![]() |
|