Bırakma Sevgilim; Masallar Mutlu Sonla Bitiyor...! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bırakma Sevgilim; Masallar Mutlu Sonla Bitiyor...!![]() Tıka basa yaşıyorum sevdamı Nefes alacak yer yok ! Biraz kirginlik biraz kapris yüregimin davetsiz konukları ![]() ![]() ![]() ![]() Alıp basımı masallara gidiyorum ![]() Külkedisinin hayalleriyle masumiyetiyle seviyorum seni ! Gece 12 oluyor ![]() ![]() Ben yine gerçege dönüyorum ; Elinde ayakkabim yerine yüregim kaliyor Bırakma sevgilim ![]() ![]() /![]() ![]() masallar mutlu sonla bitiyor![]() Kasvetli bir hava çıkıyor gökyüzüne indiriyor tüm yildizlari gözgözü görmüyor derken yildizlar gözlerin oluyor ![]() ![]() /![]() ![]() gözlerin ayrilik![]() ![]() ![]() Sebepsizce sarıyorsun beni İliklerime kadar işliyor senli bir nefes Huzursuz bir dokunus ellerin saçlarımda Dur sevgili dokunma ! ellerin ayrılık ![]() ![]() /![]() ![]() ayrılık bana dokunuyor![]() ![]() Dilin damagına yapışık Birseyler sızıyor dudaklarından ![]() ![]() Geveleyip duruyosun aklin karisik Konusma sevgilim ![]() ![]() /![]() ![]() ağzından ayrılık kaçıyor![]() ![]() Şehre bir yagmur yağıyor Ben özür diliyorum tüm ıslananlardan Gözyaslarım yanaklarımda durmuyor Suç ne senin ne benim yerçekimi bu ![]() ![]() ![]() Anlıyorum bitmeye yakınken herşeyi iç çekislerimin son soluğu bu bir tarafi yalnızlık tutuşturulmuş yakamda yüregim agzımda dur sevgilim kapat gözlerini gözlerin ayrılık bakıyor ![]() ![]() /![]() ![]() sen bana bakma![]() ![]() Şehir uykuya dalıyor Bense ayrılığa ![]() ![]() Uyanmadan git şimdi ! Nefesim ayrılık kokuyor ![]() Sen nefes ![]() ![]() |
|
|
|