Şaşırdım Kaldım İşte, Bilmem Ki N'emsin..? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şaşırdım Kaldım İşte, Bilmem Ki N'emsin..?![]() Sözde, senden kaçıyorum dolu dizgin atlarla ![]() Bazen sessiz sedasız ipekten kanatlarla ![]() Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla ![]() Karşıma çıkıyorsun en serin imbatlarla ![]() Adını yazıyorsun bulduğun fırsatlarla ![]() Yüreğimin başına noktalarla ![]() Hatlarla![]() Başbaşa kalıyorum sonunda heyhatlarla ![]() Sözde, senden kaçıyorum doludizgin atlarla Ne olur bir gün beni kapında olsun dinle ![]() Öldür bendeki beni ![]() ![]() Sonra dirilt kendinle! Çarpsan karasevdayı en azından yüzbinle ![]() Nasıl bağlandığımı anlarsın kemendinle ![]() Kaç defa çıkıp gittim buralardan yeminle ![]() Ama her defasında geri döndüm SENİNLE ![]() Hangi düğüm çözülür ![]() Nazla![]() Sitemle![]() Kinle![]() Ne olur bir gün beni, kapında olsun dinle ![]() Şaşırdım kaldım işte, bilmem ki n'emsin ![]() ? Bazen kardeşimsin ![]() Bazen düpedüz bensin![]() Sultanımsın susunca, konuşunca kölemsin ![]() Eksilmeyen çilemsin ![]() Orada ufuk çizgim, burda yanım yöremsin ![]() Beni ruh gibi saran sonsuzluk dairemsin ![]() Çâresizim ![]() Çâremsin![]() Şaşırdım kaldım işte bilmem ki neyimsin ![]() ![]() ![]() Forum Gerçek Flash Dosyası |
|
|
|