Ne Kaldı Sözlerinden |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Kaldı SözlerindenNe Kaldı Sözlerinden Unutma unutulan unutanı unutmaz, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi, Seven kalbi ne yapsa hiçbir sevda avutmaz, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() Bir bak şimdi gönlüne kaç sevda var kaç heves, Söyle hangi birinden almadın ki bir nefes, Oysaki sensiz kalsam yüreğimden çıkmaz ses, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() Sızlatmaz mı içini yakmaz mı mazi seni, Hiç mi üzüp kalbini hiç mi yıkmaz o teni, Çınlıyor kulağımda sakın bırakma beni, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() Açtım gönlümü sana sevda çiçeğini ek, Başkasını tanımam teksin benim için tek, Binlerce kez yemindir seninim mahşere dek, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() Kurusam ayrılığı yağdıramam gölüme, Senle olduktan sonra razıyım ben çölüme, Sende doğdum seninle gideceğim ölüme, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() Hangi yemin hangi söz kaldı söyle dilinde, Kaç sevdanın nağmesi çalar şimdi telinde, Sözde bir benim elim olacaktı elinde, Diye hep söylerdin ya yine aklıma geldi ![]() ![]() ![]() (alinti) |
|
|
|