![]() |
Dünya Yaşlılar Günü | 1 Ekim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünya Yaşlılar Günü | 1 Ekim![]() YAŞAMDAKİ BASAMAKLAR Bebek: Daha çok küçüğüm sütümü verin, Oynamak isterim, bebek getirin ![]() Hastayım, derdimi diyemem öyle, Doktorlara hemen beni götürün ![]() Çocuk: Ben bebek değilim yalnız oynarım, Bardağı, çatalı kendim tutarım ![]() Beni küçük sanma yaşım yedidir ![]() Hele çantam gelsin derse koşarım ![]() Genç: Yerde savururum gökte yerim ben, Bu konuda yoktur hiçbir kederim ![]() Baba kesesinden hepten giderim, Olsaydı yanımda bir de sevgilim ![]() ![]() ![]() Yaşlıya saygı mı, duymadım onu, Ben kendim bulurum kendi yolumu ![]() Kim bana verdi ki, ben de vereyim, Uzatmam elimi, vermem kolunu ![]() İhtiyar: Ben de gençliğimde böyle diyordum, Yerde kazanarak, gökte yiyordum ![]() Vücudum yaşlandı, olmuyor artık, Genç kuşaktan, anlayış bekliyorum ![]() Ben geldim sonuma, onlar da yolda, Her şey boşa imiş, yalan dünyada ![]() Sen de hesap eyle yanlışlar yapma! Bir gün yaşlanırsın, dönersin bana ![]() İbrahim ŞİMŞEK Onlar saygıyı ve sevgiyi hakediyorlar ![]() Forumumuzdaki yaşlılar başta olmak üzere tüm yaşlılarımızın gününü kutluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|