![]() |
Halka Filminden Bi Sahne :))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halka Filminden Bi Sahne :)))Arkada?lar Halka flimini seyredenler bilir ortada dandik bir kaset vardyr seyreden 7 gün içinde ölür birde telefon eder bilgilendirir seni yani öyle cart diye öldürmeye gelmez biz böyle bir film izlesek telefondaki gizemli sese yanytymyz ne olurdu? ******* : 7gün içinde öleceksin : Ulan ya?yyormuyuz sanki asgari ücretle ay sonu getirecez diye ölüyoruz zaten ******* : 7 Gün içinde öleceksin : Valla abi söz borcumu getirecem kumar borcu namus borcudur ******* : 7 Gün içinde öleceksin :Amanyn o köyden toplady?ymyz mantarlar zehirlimiymi? ******* : 7 gün içinde öleceksin : Ulan 7 gün gelsin ölmeyen namerttir ******* : 7 Gün içinde öleceksin : Cinsel hayatym bitmi? ya?asam ne olur ******* : 7 Gün içinde öleceksin : Ben kadir delü kadir ülennnn ![]() ![]() ![]() ![]() : Pardon abi yanly? numara cevirmi?im ******* : 7 Gün içinde öleceksin : heee 40 ymdada mevlüt okutun helvayy unutma ******* : 7 Gün içinde öleceksin : pepsi yedigün kola farketmez abi ya? pasta kaç katly olsun : höööö???!!! ******* : 7 gün içinde öleceksin : yani ?imdi ölüm ne demek öldü?ümüzde bu dunyadan sadece maddi mi ayrylyyoruz yoksa manen mi hepimiz öldü?ümüze göre bu dunya yalan my ruh bedenden ayrylyrken neler olur ilk nerem so?ur sen bana bunlary söle bi ![]() ![]() ![]() : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ****** :7 gün içinde öleceksin : bu dunya sultan süleymana kalmamy? bana my kalçak ******* : 7 Gün içinde öleceksin : Öldürmeyen allah öldürmez sen bu lafy bilmionmu ******* : 7 Gün içinde öleceksin : assgahfdd : ne??? zytttt erenköy zuhahahhahaha : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******* : 7 gün içinde öleceksin : 7 çok ya gel ?unu 5 yapalym : olmaz abi valla geli? fiyatyna veriom sana hem bu sonuncu kaset ba?ka kalmady : olur olur a?a?y dükkanda 5 e veriolardy gel 5 olsun : abi son 6 olur sana kanym ysyndy memleket nere : yozgat : vayy hem?erim benimde yozgat nörüyonnn : bi?e örmüom ya tamam 6 olsun : konu dy?yna çyktyk b ![]() ![]() ![]() ******* : 7 gün içinde öleceksin : içen öldüde içmeyen ölmedimi ![]() ![]() ![]() : sen ona izleyen öldüde izlemeyen ölmedi de :haa sen kaseti diyon ben onu izlemedim ya : hadi lan koydun dvd zamazingona : koydum ama çay demlemeye mutfa?a gittim bi geldim the end yazyodu : hadi ya abi izleyiver bi daha be arattyrma beni bo?u bo?una bak kontur bitio daha çok adam arayacam abi be ekmek parasy be idare et be : tamam tamam izlerim a?lama :saol abimmmm unutma yedi gün sonra ![]() ![]() ![]() ******** |
![]() |
![]() |
|