Bu Da Odamyn Kurallary... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Da Odamyn Kurallary...1 25 Ya?yndan büyükler bu odaya giremez, girerse çykamaz, çyksa da iflah olmaz![]() 2 Odam da?ynyk görünse de çok düzenlidir Örne?in, savrulup atylmy? sanylan bir kazak aslynda bir iç çama?yrymy kapatmak için uygun biçimde yerle?tirilmi?tir![]() 3 Asla kapymy vurmadan girmeyin Aksi takdirde ben sizi vurabilirim Kapyyy tykladyktan sonra içeri girmenize izin verirsem iste?ini mors alfabesi ile kodlayyp gidiniz![]() 4 Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz Az da olsa ders çaly?ma ihtimalim olabilir![]() 5 Harçlyklarym her ayyn ilk be? günü içinde nakit ödenmelidir Vadeli çek, senet ve avans öpücü?ü kabul edilmez![]() 6 Harçly?yma yapylacak zamlaryn Mc Donalds fiyat arty?lary göz önünde bulundurularak ayarlanmasy tarafymdan ön görülmü?tür![]() 7 Odamdan geleneksel ve göreneksel mua?eret kuralary geçer ve![]() ![]() Ufak ufak gider![]() 8 Odamdan yükselen ses gürültü de?il müziktir Müzik ele?tirmeni bile olsanyz zevkime engel ve çengel olmanyz tavsiye edilmez![]() 9 Eve geç kalmam yasaklanmy?tyr Ancak, bu odaya istedi?im saatte girer çykarym E?er eve üçüncü kattaki odamyn penceresinden girmemi istemiyorsanyz saat kysytlamasy koymayyn, kalbimi ve baca?ymy kyrmayyn![]() 10 Bu odamyn hudutlary içinde, ?ahsymla ilgili sorulara “ Sana ne! ”, Sizinle ilgili sorulara da “ Bana ne! ”, yanytlaryny vermek hak ve yetkisi yalnyz ve yalnyz bana aittir![]() 11 Bu oda karne günleri umuma kapalydyr![]() 12 Y? bu kurallar, ?imdilik 12 maddeden ibarettir Bendeniz ola?anüstü hallerde do?ru ?ykky bulmanyzy sa?layacak yeni kurallar alabilir itiraz halinde sivilcelerimden Kan dökülebilir![]() |
|
|
|