Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antiye, duvarcı, efine, mektubu, ustasynyn

Duvarcy Ustasynyn ?antiye ?efine Mektubu:)))

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duvarcy Ustasynyn ?antiye ?efine Mektubu:)))

Sayyn ?antiye ?efim;

Y? kazasy tutana?yna planlama hatasy diye yazmy?tym Bunu yeterli görmeyerek ayryntyly anlatmamy istemi?siniz ?u anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen a?a?yda anlatty?ym gibi olmu?tur:

Bildi?iniz gibi ben bir duvar ustasyyym Yn?aatyn altyncy katyndaki i?imi bitirdi?im zaman biraz tu?la artmy?ty Yakla?yk 250 kg kadar oldu?unu tahmin etti?im bu tu?lalary a?a?yya indirmek gerekiyordu

A?a?yya indim, bir varil buldum, ona sa?lam bir ip ba?ladym ve ardyndan altyncy kata çyktym Ypi bir çykryktan geçirip ucunu a?a?yya saldym Tekrar a?a?yya indim ve ipi çekerek varili altyncy kata çykardym Ypin ucunu sa?lam bir yere ba?layyp tekrar yukary çyktym Bütün tu?lalary varile doldurdum A?a?y indim, ba?lady?ym ipin ucunu çözdüm Ypi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum Nasyl bulmayayym? Ben yakla?yk 70 kiloyum 250 kilogram varil süratle a?a?yya dü?erken beni yukary çekti

Heyecan ve ?a?kynlyktan ipi byrakmayy akyl edemedim Ben yukary çykarken yolun yarysynda, a?a?y inmekte olan tu?la dolu varille çarpy?tyk Sa? iki kaburgamyn bu syrada kyryldy?yny sanyyorum Tam yukary çykynca, iki parma?ym iple beraber çykry?a syky?ty; Parmaklarym da bu syrada kyryldy Bu esnada yere çarpan varilin dibi çykty ve tu?lalar etrafa saçyldy

Varil hafifleyince, bu sefer ben a?a?y inmeye varil ise yukary çykmaya ba?lady ve yolun yarysynda yine varille çarpy?tyk! Sol baca?ymyn kaval kemi?i de bu syrada kyryldy

Yere inince can havli ile ipi byrakmayy akyl ettim Bu sefer de ba?ymy yukary kaldyrdy?ymda bo? varilin süratle üzerime geldi?ini gördüm!

Kafatasymyn da böyle çatlady?yny sanyyorum gözümü hastanede açtym

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com