|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| baynyza, çok, durumlar, fazla, forumla, gelecek, ylgilenince |
Çok Fazla Forumla Ylgilenince Ba?ynyza Gelecek Durumlar! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çok Fazla Forumla Ylgilenince Ba?ynyza Gelecek Durumlar!Anne yemek yaptyktan sonra: -Eme?ine sa?lyk çok güzel bir payla?ym anne ![]() ![]() ![]() ![]() Biri elinde ka?ytla size adres sorunca: -Dostum link yanly? Ystersen bir kontrol et![]() ![]() ![]() ![]() Biri beyendi?i bir ?ey verince: -Repi hakettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine hediye alyrken: -Bu harika!Hemen indiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine bir ?ey hazyrladyktan sonra: -Senin için upload ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Synyfta biri küfrederse: -O?lum manyakmysyn?Banlanycan ?imdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceden konu?ulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmi?ti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sanatçydan imzaly foto alan yetkili -Hocam imzanyz izin verilen boyutlardan büyük -Görmek istemedi?imiz birini görünce invisible olabilsek -Yoklama ka?ydyna imzamy atyyorum yine uyary lütfen imzanyzy alty karakterden fazla atmayynyz -Sayyn Müdürüm malumunuz yeni evliyim ?artlarymyz çok zorlanyyor sizden maa?yma biraz rep istiyorum -Müdür:? Çocuk: Bana annemi anlatsana bana Baba: Senin annen bir melekti, bir sürü rep'i vardy, bütün kurallara uyardy, bir kere bile ayny yazyyy iki kere yazmady, hep küçük harflerle yazdy ama kader erken banlady anneni *Alyntydyr* |
|
|
|