**Uy Sevgili U?a?um! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
**Uy Sevgili U?a?um!**Uy sevgili u?a?um! Allah’yn selami tabiidur Mektubu çok yava? yazayrum, çunkim bilirum ki, cabuk okuyamazsun ![]() Benden yana sual edersen, Allah uma pin ?ükür iyiyum, yeni pir i? puldum ![]() Emrimde yüzeyakin adam var, hepsi de sessuz sedasuz, kendi hallerinde Ne is puldugumu soraysan soyleyece?um patlama, mezarluk pekçisi oldum ![]() Bacin Emine bir u?ak do?uracak, daha erkek midur, kiz midur, pelli de?il Hacan o yüzden sa?a dayi mi oldun, teyze mi oldun soyleyemeyrum![]() Temel emicen de tükkan actu, o da otuza aldigini yirmipese verir, surumden kazaniyormus oyle dedi ![]() Bizim koye findukcularin Temel'i muhtar sectuk, akillu usak da Gecen gun hepimizu zelzeleye karsi asi etturdu Temel akilludur, hemde durusttur![]() Gecenlerde bir taksinin soforu koye varmis, muhtari arayu, meger yolda pir tavuk ezmus sahibini soraymus ![]() Muhtar Temel tavuga pakmis, hapu bizden degildur, pizum koyde yassu tavuk yoktur, demi? ![]() Senin kucugun Memet çok akullu bir usak cikti gecen gun tepeye varmis, elinde bir ip sallayup duriy![]() Anan, uy usagim ne edeysun orada demi? ![]() O da heva turumuna bakayrum demi? Cektum oni aksam karsuma, anlat bakayum su hava turumu isinu dedim Anlatti, meger ip sallanunca havanin ruzgarli oldu?unu, ip islaninca da yagmur yagdigunu anlaymis ![]() çok akillu usak vesselam Sen o yasta boyle akillu degildun! Yaa iste boyle usagum![]() Memlecetten saga pol pol havadis ![]() Yeni havadis olursa yine yazayrum ![]() Baki Hudaya emanet ol Not: Mektupa para koyacaktum, ama gec akluma geldu, zarfu kapatmisum ) arkada?lar arama yaptym ama umarym önceden verilmemi?tir ![]() ![]()
|
|
|
|