![]() |
Kahkaha Soslu Kary?yk Fykralar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahkaha Soslu Kary?yk FykralarHitlarin karargahyna 3 esir getirmi?ler ![]() ![]() Hitler esirlere sordu?u sorunun cevabyny do?ru bilmeleri kar?yly?ynda onlary serbest byrakaca?y sözünü vermi? ve Yngilize sormu? ; -Titanik kaç yylynda batmy?tyr ![]() -1912 demi? Yngiliz ve ölümden kurtulmu? syra Fransyza gelmi? -peki sen söyle kaç ki?i ölmü?tür titanikte -1124 demi? ve Fransyzda kurtulmu? Syra yahudiye gelince Hitler bomba soruyu sormu? -Say bakalym titanikte ölenlerin isimlerini *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Yhtiyar Temel doktora gider ve sol aya?ynyn a?rydy?yny söyler doktor muayene eder -Temel amca ya?lylyktandyr ya?lylyktan, der Temel amca hemen lafy yapy?tyryr -Doktor bey haçan sa? aya?umda ayni ya?tadur, o niçun a?rymayi? *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Tabura yeni bir komutan gelir askerleri içtimada toplanmasyny emretmi? konu?ma yapmak için ![]() Tüm askerler toplanynca ba?lamy? konu?maya ; -Benim adym Ahmet soyadym Kyrç ![]() ![]() sakin diliniz sürçmesin çok fena yaparym demi? ![]() Herkez arada R var arada r var diye ezbere koyulmu? ![]() Komutan sa?da solda gördü?ü asker adyny sorarak bu konuda ne kadar hassa oldu?unu gösteriyormu? ![]() -Sen! -Emret Komutanym!! -Soyadym ne benim? -Kyrç Komutanym ![]() -Aferin hadi i?inin ba?yna ![]() Komutan böyle herkeze soruyor kimse de ?a?yrmadan cevaplyyormu? ![]() Temel ise bu konuda sancylyymy?, Ya birgün bana sorarsa ve ?a?yryrsam diye korkuyormu? ![]() Birgün tören esnasynda komutan arkasyny aniden dönerek Temel'e sormu?; -Sen soyadym ne benim? Temel heyecandan konu?amamy? nudku tutulmu?,yaprak gibi titremeya ba?lamy? Komutan sinirli bir ?ekilde tekrar sormu?; -Sana söylüyorum, cevap ver asabymy bozma! Hemen arkasyndaki arkada?y bakmy? Temel'in ba?y belaya girecek fysyldamy?; -arada R var ![]() ![]() ![]() ![]() bunun üzerine Temel rahatlamy? ve evap vermi?; -GÖRT *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Alican sabah okula gitmi?,derse ba?lamy?lar ![]() -Kim Cennete gitmek ister? demi? ![]() Can hariç herkez parmak kaldyrmy? ![]() -Can sen cennete gitmek istemiyormusun? -Ama ö?retmenim ya annem kyzarsa? -Niye kyzsyn o?lum bo?u bo?una ![]() ![]() -Ama annem dedi ki ; okuldan çykynca hemen eve gel ![]() *^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^* Yçki yasa?y oldu?u bir dönemde elinde ?i?eyle birini yakalarlar ![]() -byrakyn beni neden götürmek istiyorsunuz beni? -içki içmi?sin içki ?isesi bo? ?i?e var elindei -Bende zina aletide var bu da my suç? |
![]() |
![]() |
|