Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güldürmece, gülmece

Gülmece - Güldürmece

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülmece - Güldürmece

Yki sevgili oturmus konusuyorlardi Genç kiz,
- Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin Erkek, kizin saçlarini oksayarak cevap verdi,
- Beni buna inandirmak senin elinde
Kiz biraz düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti,
- Bak, hayatimin en kutsal seyi üzerine yemin ederim ki, söylediklerim dogrudur
Adam meraklandi,
- Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim?
Kiz ayni hizla cevap verdi,
-Çocuklarim tabii ki

__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__o__

Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermi? Gelin uyanmy? Bakmy? damat yatakta yok Kapy deli?inden kocasynyn ne yapty?yna bakmy? Yeni damat sobayy yakmy?, kahvaltyyy hazyrlamy?, gömleklerini ütülemi? Kadyn iyi bir adama dü?tüm diye çok sevinmi? ve yata?yna yarym kalan uykusunu tamamlamaya gitmi? Birkaç dakika sonra damat gelini uyandyrmy? Gelin uyanmy? ve damatdan sabah duydu?u ilk söz gelinin bütün sevincini alt üst etmi? ;
- Her sabah böyle isterim

Adam, hayatynda hiç ayna görmemi?tir Ylk rastlady?ynda, aynayy alyp bakmaya ba?lar, ardyndan aynada gördü?ü suraty ölen karde?i zannedip a?lar
“Vay benim zavally garda?ym, vay benim zavally garda?ym”
Aynayy koynuna alyp yatar Hanymy e?inin ayna koynunda yatty?yny görünce ?üphelenir Uyandyrmadan adamy, aynayy alyp bakarÖfkeden kudurmu?tur
“Vay” der heyacanla “Herifim beni bir karyyla aldatyr
Aynayy alyp, köyün ?yhyna giderAynayy göstererek “?yh Efendi” der”Benim herif beni bir karyyla aldatyr” Aynayy alyr ?yhYüzüne tutar
“Bacym” der
“Bu bir karydan ziyade gavata benzir

Evli bir çift cadylar partisine davetliydiDy?aryya çykmak için hazyrlanyrlarken kadynyn migreni tuttu, evde kalmak zorundaydyKocasyna, partiye yalnyz gitmesini, onun e?lencesini bozmak istemedi?ini söylediBiraz tarty?tyktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadyn da birkaç aspirin alyp yatty Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandy ve partiye giderek kocasyna sürpriz yapmaya karar verdi Tam hazyrlanyrken "acaba ben yanynda de?ilken kocam neler yapyyor" diye dü?ündü ve kocasynyn kendisini tanymamasy için de?i?ik bir kostüm giyerek partiye gitti Oraya vardy?ynda bir kenarda onu izlemeye ba?lady Kocasy arka arkaya de?i?ik kyzlarla ve onlarla çok yakynla?arak dansediyordu, nereye kadar gidebilece?ini görmeye karar verdiKocasyna yakla?ty ,Onunla çok samimi bir ?ekilde dansetmeye ba?lady,kula?yna dy?aryya çykabileceklerini fysyldady Arabalardan birine girerek sevi?tiler ve gece yarysyndan önce maskeler çykarylmadan kadyn eve gitti, kocasynyn dönü?ünü beklemeye ba?lady Adam sabaha kar?y 0100 sularynda döndü ve do?ru yata?a gitti
Kadin : "Parti nasyldy kocacy?ym" diye sordu,
Adam da: "Sensiz hiç e?lenemedim tatlym" diye yanytlady
Kadyn, "inanmyyorum" diye cevaplady, "Bahse girerim çok e?lenmi?sindir"
Adam "Gerçekten hayatym Partiye gitti?imde bazy arkada?larla sykyldyk, alt kata inip bütün gece poker oynadyk
Fakat kostümümü ödünç verdi?im o Allah'yn cezasy herif bir e?lenmi?, bir e?lenmi?, anlata anlata bitiremedi

Üç ülke ba?kanlary, Amerikan, Yngiltere ve Türkiye ba?kanlary bir basyn açyklamsy yaparlar konu ekonomik açlyk synyrydyr
Ylk önce Amerikan konu?ur;
bizde 4 ki?ilik bir aileye aylyk 5000 USD gelir dü?er, biz onlara 6500 USD veriyoruz, 1500 USD' yi ne yapyyorlar bilmiyoruz
Syra Yngilize gelir
bizde 4 ki?ilik bir aileye aylyk gelir 5000 Sterlin dü?üyor Biz onlara 7500 Sterlin veriyoruz 2500 Sterlini ne yapyyorlar bizde bilmiyoruz
Syra Türk'e gelir
valla bizde dört ki?inin açlyk synyry 800 TL gelir dü?üyor Biz onlara 300 TL veriyoruz, onlar 500 TL'yi nerden buluyorlar bizde anlamy? de?iliz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com