![]() |
Bir Demet Gülücük |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Demet GülücükKekemenin biri bir gün Beşiktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındaki bir bakkala girip: - "Kakakakarrdeşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun?" diye sormuş ![]() - Okulun yerini bilmiyorum ama abi, senin okula hiç ihtiyacın yok bence gayet iyi kekeliyorsun ![]() ![]() ![]() >>>@<<< 2 bebek puşetlerinde battaniyelerinin altında oturuyorlarmış ![]() Biri diğerine sormuş: "Sen eykek bebek misin kız bebek mi?" Öteki ellerini havaya kaldırmış: "Biymiyoyum ![]() ![]() Bizimkisi "ben biyiyoyum akıllım bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve gülümsemiş: - "Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim ![]() ![]() "Ama neyden anladın???" diye sormuş öteki ![]() ![]() ![]() (Aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin) "Çok kolay akıllım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>@<<< Delikanlı çok acıkmıştır, bir an önce eve gider, daha kapıdan annesine sorar: -"Annecim yemekte ne var?" -"Ooo ![]() ![]() -"Süppersin anne ![]() -"Pirinç pilavı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Demet Gülücük |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Demet GülücükAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi LoDoS Kekemenin biri bir gün Beşiktaş'ta kekeme okulunu ararken okulun yerini bulamamış, en yakınındaki bir bakkala girip: - "Kakakakarrdeşşşş, bubububurraaalarrrrdaddadadadbi kekekemememe okukukukuluuu varmış, nenenenerededede bibibiliyomusususun?" diye sormuş ![]() - Okulun yerini bilmiyorum ama abi, senin okula hiç ihtiyacın yok bence gayet iyi kekeliyorsun ![]() ![]() ![]() >>>@<<< 2 bebek puşetlerinde battaniyelerinin altında oturuyorlarmış ![]() Biri diğerine sormuş: "Sen eykek bebek misin kız bebek mi?" Öteki ellerini havaya kaldırmış: "Biymiyoyum ![]() ![]() Bizimkisi "ben biyiyoyum akıllım bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış ve gülümsemiş: - "Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim ![]() ![]() "Ama neyden anladın???" diye sormuş öteki ![]() ![]() ![]() (Aklınıza hemen kötü şeyler gelmesin) "Çok kolay akıllım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>@<<< Delikanlı çok acıkmıştır, bir an önce eve gider, daha kapıdan annesine sorar: -"Annecim yemekte ne var?" -"Ooo ![]() ![]() -"Süppersin anne ![]() -"Pirinç pilavı ![]() ![]() ![]() Öldüm gülmektenKahkaha dolu paylaşım için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
|