![]() |
Olay Budur |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olay BudurAynı konunun 3 versiyonu ![]() ![]() ![]() 1- Kadin/Erkek 2- Kadin/Kadin 3- Erkek/Erkek ![]() ![]() ![]() ![]() Kadin: Saçimi kestireyim mi? Erkek: Olur ![]() Kadin: Ama kiyamiyorum ![]() Erkek: Öyleyse kestirme ![]() Kadin: Canim degisiklik istiyor ![]() ![]() ![]() Erkek: O halde kestir ![]() Kadin: Bana akil vermeyi birak, delilere verir gibi ![]() Erkek: Eger nasil hosuma gittigini bilmekistiyorsan, sana derimki uzun saçli ![]() ![]() Kadin: Beni tanidiginda kisaydi ![]() Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatirliyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla' ![]() Kadin: Ama herkes kesmemi söylüyor ![]() Erkek: Bu durumda kuaföre git ve birak uyuyayim lütfen ![]() ![]() Kadin: Peki nasil kestireyim? Kat kat mi yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat ![]() Kadin: Bana yakisacagini sanmiyorum, çünkü saçim çok düz ![]() Erkek: Birak perçemli olsun ![]() Kadin: Çok yorucu ![]() Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin ![]() Kadin: O zaman asla uzatamam ![]() Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim ![]() Kadin: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek:?!?!?!?!! 2 ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() 1 ![]() 2 ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Olay budur ! |
![]() |
![]() |
|