Komünizm döneminde Rusya’da çiftçinin biri bir boğa yetiştirmiş Boğa rekor üstüne rekor kırıyor, gelen hiçbir ineği geri çevirmiyormuş Sonunda bölgedeki devlet çiftliğinin (kolhoz) yetkilileri gelip “İşçi sınıfının davasına hizmetin olur; boğanı kolhoza bağışla Sana da devletin büyük üretim madalyasını verelim” demişler Adam istemeye istemeye vermiş boğasını Bir süre sonra kolhozdan çağırmışlar köylüyü “Senin bu boğaya bir haller oldu yanına gelen inekleri hep boş gönderiyor 3-4 ayda bir bir ineği ancak döllüyor Bak bakalım derdi nedir?” Köylü “Ben onun derdini biliyorum Devlet memuru oldu ya!”
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.