Türkiye Oscar Ödülleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Türkiye Oscar ÖdülleriPOLİTiKACI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Füzelerle savas kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsiniz ![]() ![]() " (Deniz Baykal)2) "Afrikali zombiler gibi ![]() ![]() " (Bülent Arinç)3) "Sekiz yil Özal'a verdiniz, onun iki yilini ananiza verin, o zaman Türkiye sahlanir ![]() ![]() " (Tansu Çiller)3) "Powell'in ziyareti daha önce yapilsaydi daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamaninda yapilmistir ![]() ![]() " (Abdullah Gül)5) "Ben 1960'larda çalisma bakanligi yapmistim Yani tam hatirlamiyorum ama 1995'e kadar sürdü bu görevim![]() ![]() " (Bülent Ecevit)KADIN SUNUCU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Evet, bugün persembe, haftanin son günü, yani bugünü saymazsak ![]() ![]() " (Pinar Altug, TRT'deki programinda)2) "Sifir puan kazanirsaniz toplam puaniniza sifir puan ekleriz ![]() ![]() " (Ebru Salli, Pazar Yildizi adli yarismada)3) "Siz ben olmusum, ben siz olmussunuz ![]() ![]() " (Esra Ceyhan, Huysuz Virjin'e rüyasini anlatiyor)4) "Tugba Özay'i alkislayan gruba bakiyorum Büyük bir çogunlugunu kadin ve erkekler olusturuyor![]() ![]() " (Ece Erken, Passaparola'da)5) "Bütün o elektronik seyler aslinda biraz mekanik kaçiyor ![]() ![]() " (Gülben Ergen, SMS, e-card gibi yöntemlerden hoslanmadigini belirtmek istiyor)ERKEK SUNUCU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Yani simdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettigi toplam çocuk sayisi kaç?" (Sinan Çetin, Film Gibi programinda konuga) 2) "Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz ![]() ![]() " (Tarik Tarcan, En Büyük Yarisma'da kadin yarismaciya)3) "Makul ! ![]() " (Savas Ay, A Takimi'nda sinir krizi geçirttigi Niran Ünsal'a)4) "Ben, aski iki kisinin yasamasindan yanayim ![]() ![]() " (Vatan Sasmaz)5) "Bu çocuk üçünüzden! ![]() " (Erman Toroglu, Karar Ani adli programda, kari-koca ve sevgiliye söylüyor)ERKEK ŞARKICI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Siz düsük yapma halini, her seyi olan Richard Gere'in Mutlulugu Hindistan'da aramasina da benzetebilirsiniz Düsünsenize, her seyiniz var ama mutlu degilsiniz![]() ![]() " (Çelik Erisçi)2) "Müzikte tek eksigim opera ![]() ![]() " (Dogus)3) "Ilham kaynagim su gördügünüz Bogaz Bu deniz, öküze bile ilham verir![]() ![]() " (Serdar Ortaç)4) "Her sene bir sene daha geçiyor ![]() ![]() " (Tarkan)5) "Ben, yillardir süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajini roketlemek istiyorum Arabalarin torpidolarinda en arkada duran kasetleri önlere çikartmak istiyorum![]() ![]() " (Özcan Deniz)KADIN ŞARKICI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsinlar ![]() ![]() " (Petek Dinçöz)2) "Ses, bedende en geç yaslanan organdir ![]() ![]() " (Nükhet Duru)3) "Yillardir olmamisti, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor ![]() ![]() " (Nil Karaibrahimgil, Bogaziçi ÜniversitesiUluslararasi Iliskiler Bölümü mezunu) 4) "Afrika'dan yamyam getirecegiz ![]() ![]() " (Ebru Gündes, balayina giderken)5) "Benim o kültürsüz insanlarla isim olmaz, zaten simdi ultrasyondan çiktim çok mutluyum ![]() ![]() " (Ceylan)MANKEN DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Kel miyim, topal miyim gidip de yasak bir iliski yasayayim ![]() ![]() " (Didem Taslan)2) "Birçok arkadasimin içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri degilimdir ![]() ![]() " (Deniz Akkaya)3) "Simdiye kadar beraber oldugum erkek arkadaslarim beni darmadagin etti ![]() " (Gizem Özdilli)4) "Bu tür seyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanina yaklasmam arti sevmem ![]() ![]() " (Tugba Özay)5) "Erkegimi asla kahvaltisiz birakmam! ![]() " (Senay Akay)DİZİ OYUNCUSU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Tangoya baslarken kadinlar sag ön, erkekler sol arka ayaklariyla baslar ![]() ![]() " (Ipek Tuzcuoglu)2) "Laf olsun diye bir sey söyleyecek bir kadin degil o, mutlaka altini doldurur! ![]() " (Tamer Karadagli, Hülya Avsar için)3) "Simdi ben gitsem Amerika'yi ikna etmeye çalissam beni iplemeyecektir ![]() ![]() " (Mehmet Ali Alabora)4) "Atatürk yasasaydi, magazin gazetecileri onun da bir frikigini yakalardi ![]() ![]() " (Nurseli Idiz)5) "Filmin finalini soran anketler internetlerde yayinlandi ![]() ![]() " (Özcan Deniz)SPOR YORUMCUSU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Agzinla kus tutsan ![]() ![]() ne kusu?! Ejderha tutsan bunlara yaranamazsiniz![]() " (Ahmet Çakar)2) "Hayirli vilayetler ![]() ![]() " (Ziya Sengül, Istanbul Valisi ile konusurken)3) "Iyi püskürtmüs! ![]() " (Sansal Büyüka, hakeme tüküren oyuncu için)4) "Ikinci gol de Boer'un ayaginin seyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un seyinden oldu ![]() ![]() " (Turgay Seren)5) "Bakirelik yalniz bayanda mi olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mi? Yani bozulmamis bir hakem ![]() ![]() " (Erman Toroglu)HABER SPİKERİ DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Insan, hayvan ![]() ![]() her canlinin yavrusu ne güzel, öyle degil mi sevgili seyirciler?" (Defne Samyeli, Show Haber)2) "Bu aksam oynanacak olan Besiktas-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli degil ![]() ![]() " (Zeynep Kasimlioglu)3) "Bugün çok sey oldu sayin seyirciler ![]() ![]() " (Can Atakli, ana haberi açis cümlesi)4) "Babayi buldunuz mu?" (Reha Muhtar, haber sundugu günlerde babasiyla bulusturdugu kiza) 5) "Bize nasil kullanildigini gösterebilir misiniz lütfen?" (Gülgün Feyman, kadinlar için üretilmis ***********i tutarak, üretici firma yetkilisine) *Alıntı* |
|
|
|