|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çirkin, erkeklerin, gören, kız, tepkileri, webcamde |
![]() |
Webcamde Çirkin Kız Gören Erkeklerin Tepkileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Webcamde Çirkin Kız Gören Erkeklerin TepkileriKız:Nasılım sence? Erkek:Kamera şakası bu dimi? Kız:Çok çirkin görünmüyorum ya? Erkek:Yok canım ![]() ![]() ![]() Kız:Nasıl görünüyorum? Erkek: Sigourney Weawerla akrabasınız heralde? Kız:Merhaba? Erkek:Aaa?Şükrü abi!Koş!Uzaylılar bizimle irtibata geçti ![]() Kız:Çok güzelim değilmi?Aynı Angelina Jolie gibi ![]() ![]() ![]() Erkek:Evet ![]() ![]() ![]() ![]() Kız:Arkadaşlarım beni Liv Tylera benzetirler hep ![]() Erkek:Kimler?Körler derneğini kuranlar mı? Kız:Naber? Erkek:Baba imamı çağır bilgisayarıma şeytan girdi! Kız:Nasıl gorunuyorum ? Erkek:Waw mukemmel! Kız: Saol ![]() Erkek: Şaka kız şaka evrimini tamamla sonra goruselim senle ![]() Kız:Evet ne düşünüyosun benim için? Erkek:Anne baba akrabamı senin? Kız:Bak kimseye cam acmam aslında ![]() Erkek:Ee benim günahım neydi? Kız : iyi gorunuyo muyum? Erkek:Aa evde maymunmu besliyon? bu arada sen nerdesin camerada gorunmuyon Kız:Hayvan!! --------,----------- Kız:Naber? Erkek:Baba imamı çağır bilgisayarıma şeytan girdi! Ben bunu beğendim ![]() ---------,---------- |
![]() |
![]() |
|