![]() |
Bayanlar Teknik Direktör Olursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bayanlar Teknik Direktör Olursa*Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2 ![]() ![]() ![]() ![]() *Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına ![]() ![]() ![]() ![]() *Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor ![]() ![]() ![]() * Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta ![]() ![]() ![]() ![]() * Takımda bir uğursuzluk var ![]() ![]() ![]() * Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım ![]() * Aloo ![]() ![]() ![]() * Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım ![]() ![]() * Aloo! Başkanım yine ben ![]() ![]() ![]() * Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? * Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte! ![]() ![]() * Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|