![]() |
Kanada'ya Tasinan Bir İzmırlı'nin Gunlugu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kanada'ya Tasinan Bir İzmırlı'nin GunluguSevgili Gunluk 12 Agustos Kanada'daki yeni evime tasindim ![]() Çok heyecanliyim ![]() Burasi cok guzel ![]() Daglarin manzarasi muhtesem ![]() Onlarin karlarla kapli halini gorebilmek icin sabrimi zorluyorum ![]() 14 Ekim Kanada dunyanin en guzel yeri ![]() Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina donmeye basladi ![]() Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kac geyik gordum ![]() Çok guzeldiler ![]() Muhtemelen yeryuzundeki en harika hayvanlar ![]() Burasi cennet olmali ![]() Burayi cok seviyorum 11 Kasim Geyik avlama sezonu kisa bir sure sonra basliyor ![]() Boyle harika hayvanlari oldurmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum ![]() Umarim yakinda kar yagisi baslar ![]() Burayi seviyorum ![]() 2 Aralik Dun gece kar yagdi ![]() Heryerin beyaz bir ortu ile kaplanisini seyretmek icin gece kalktim ![]() Tipki karpostal gibi ![]() Disari ciktik merdivenlerdeki ve garajin onundeki karlari kurekle temizledik ![]() ![]() Kar temizleme makinasi (belediye'nin) gelince, garajin onundeki karlari tekrar te mizlemek zorunda kaldik ![]() Harika bir yer ![]() Kanada'yi seviyorum ![]() 12 Aralik Dun gece biraz daha kar yagdi ![]() Kar temizleme makinasi ile garajin onundeki karlari tekrar temizledik ![]() Burayi seviyorum ![]() 19 Aralik Dun gece biraz daha kar yagdi ![]() Ise gitmek icin garajdan cikamadim ![]() Burasi çok guzel bir yer fakat kurekle kar temizlemekten yoruldum ![]() Kar temizleme makinesina Lanet olsun! 22 Aralik Bu beyaz boktan dun gece biraz daha yagdi ![]() Kurekle kar atmaktan ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi ![]() Kar temizleme makinasinin ben garajin onunu kurekle temizleyene kadar yolun kosesinde gizlendigini dusunuyorum ![]() Pez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 Aralik Sevdiğimin yilbasisi ![]() Yine yagdi ![]() Eger kar temizleme makinasini kullanan pez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollardaki lanet buzlari eritmek icin neden daha fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum ![]() 27 Aralik Allahin belasi dun gece yine yagdi ![]() Kar temizleme makinasinin en son gelisinden beri 3 gundur karlari kurekle atamadigim icin eve hapsoldum ![]() Hic bir yere gidemiyorum ![]() Hava durumunu sunan spiker bu gece 25 santim daha yagacagini soyledi ![]() 25cm karin kac kurek edecegini Biliyormusun ? 28 Aralik Kusbeyinli spiker yanilmis ![]() 83cm daha yagdi ![]() Bu gidisle karlar yazdan once erimez ![]() Kar temizleme araci kara saplandi ve hiyar oglu hiyar surucu benden kuregimi odunc istedi ![]() Karlari temizlerken tam alti kurek kirdigimi ve sonuncusunu da onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi soyledim ![]() 4 Ocak Nihayet evden cikabildim ![]() Markete gittim ve yiyecek aldim ![]() Donuste lanet geyigin biri arabamin onune atladi ![]() Arabamda yaklasik 3000 dolarlik hasar var ![]() Bu hayvanlarin hepsini gebertmek lazim ![]() Lanet yaratiklar her yerde varlar ![]() Umarim avcilar hepsinin kokunu kurutur ![]() 3 Mayis Arabayi sehirde bir tamirciye goturdum ![]() Yollara dokulen bas belasi tuzlar yuzunden arabamin kaportasi curumus ![]() 10 Mayis Turkiye'ye kesin donus yaptim ![]() ![]() ![]() ve Izmır'e bir daha ayrilmamak uzere yerleştim ![]() ![]() ![]() Sevdiğim Kanada'yi da kari da geyikleri de ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|