![]() |
Çıplak Kadın Resmi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıplak Kadın Resmiİlkokul 5 ![]() ![]() 10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öğretmen şaşkınlıkla sordu: -Sen mi yaptın oğlum bu resmi? - Evet öğretmenim ![]() - Peki bir de at resmi yap bakayım ![]() Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki,at, sanki kağıttan fırlayıp çıkacak ![]() ![]() Şaşıran öğretmen: - Yavrum beni hemen babana götür ![]() ![]() Burada harcanmaman gerekir ![]() ![]() ![]() Son dersten sonra Ahmet'le beraber yola koyuldular ![]() ![]() ![]() - Geçmiş olsun fendim ![]() - Teşekkürler ![]() - Ben oğlunuzun ![]() ![]() ![]() - Allah kahretsin oğlumu ![]() - Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler ![]() ![]() ![]() - Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın ![]() - Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun ![]() ![]() ![]() - Yeteneğine başlatmayın simdi ![]() - Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza? - Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim ![]() - Bu eşşoğlu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|