+18 Erotik Hikaye |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
+18 Erotik Hikayeadım tahsin yolbeyli, 23 yaşındayım bu yaz tatlilinde komşumuz ayfer ablayla yaşadığım macerayı sizinle paylaşmak istiyorum![]() ayfer abla iki yıl önce kocasıyla birlikte apartmanımıza taşınmıştı ![]() ![]() ve ben, o günden beri onun için çıldırıyordum![]() ![]() ![]() ayfer abla 32 yaşında 1 65 boylarında beyaz tenli enfes bir kadındı![]() ![]() kocası ümran abi 39 yaşında 1 85 boyunda atletik yapılı, yanık tenli, nefis bir adamdı![]() ![]() ama konumuz o değil, konumuz ayfer abla![]() ![]() ![]() ayfer abla sürekli giydiği askılı bluz ve mini etekle aklımı başımdan alıyordu bir gün dayanamayıp kendisine açıldım![]() ![]() ![]() -ayfer abla sürekli niye aynı şeyleri giyiyon?insan kokar yav ![]() ![]() ![]() -yıkıyoruz herhalde ![]() ![]() ![]() aradan günler geçti ![]() ![]() o gün başıma geleceklerden habersiz, semtimizin bakkalı ismet abiyle sohbet ediyordum![]() ![]() ![]() ismet abi 43 yaşında 1 50 boylarında buğday tenli, buğday gibi bi adamdı![]() ![]() oldukça atletik bi gülümsemesi vardı![]() ![]() konumuz ayfer abla olduğu için onu da es geçiyoruz![]() ![]() ![]() ben bakkaldayken içeri ayfer abla girdi ![]() ![]() üzerinde vücut hatlarını belli eden bir tişört vardı![]() ![]() nereye gittiğini sorunca köpeği muffy'yi gezmeye çıkarttığını söyledi![]() ![]() muffy 1,5 yaşında, 40-45 santim boylarında enfes bir köpekti ![]() ![]() ipek gibi tüyleri![]() ![]() amaan, ayfer ablaya geçiyorum![]() ![]() ![]() ayfer abla beş on dakika muffy'ye göz kulak olabilir miyim diye sordu hemen kabul ettim tabi![]() ![]() eğilip köpeğinin tasmasını takarken gözlerime inanamadım![]() ![]() sütyen giymemişti!!!aklımı kaybedecek gibi oldum ![]() ![]() elim ayağım birbirine dolanmıştı![]() ![]() sonra ayfer abla muffy'yi bırakıp gitti![]() ![]() o gidince hayvan huysuzlandı![]() ![]() havlamaya başladı![]() ![]() sakinleştireyim diye kucağıma alınca gözlerime inanamadım![]() ![]() sütyen giymemişti!!!hemen ismet abiyi kontrol ettim o da sütyen giymemişti!!! peki kimdi bu sütyeni giyen?!![]() ![]() tanrım yoksa![]() ![]() aman allahım ben giymiştim! hem de annemin sütyenini giymiştim! hatırlıyorum annem bu sütyeni tuhafiyeci erhan'dan almıştı![]() ![]() ![]() tuhafiyeci erhan 1 75 boylarında, kumral![]() ![]() lan ben bu sütyeni nasıl giydim lan?!![]() hemen sütyeni çıkarıp muffy'ye taktım muffy çıkarıp, ismet abiye attı![]() ![]() ismet abi de dolgun kalçalarını sergileyerek sütyeni tezgahın altına sakladı![]() ![]() ![]() o esnada ayfer abla içeri girdi! ![]() üzerinde vücut hatlarını gösteren bi gömlek vardı![]() ![]() hani tişört vardı, gömleği ne zaman giydin diye sorduk![]() ![]() tuhafiyeci erhan'a uğradım ondan aldım dedi![]() ![]() ![]() tuhafiyeci erhan 1 75 boylarında, kumral bi dakka noluyo lan orda? vay şerefsizler!!-git lan! git! ![]() ![]() işte böyle ![]() artık muffy, ben ve ismet abi her gün buluşup sevişiyoruz![]() ![]() hayat bizim için çok daha renkli oldu öyledeğil mi ismet abi? -harbiden dolgun mu lan kalçalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yiğit Özgür/ Penguen |
|
|
|