Uçaktaki Deliler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uçaktaki DelilerDelileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi![]() Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı uslu oturuyor![]() -Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu ![]() Adam: -Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi Onlar da benim öğrencilerim Şimdi teneffüsteler, onun için ses çıkartmıyorum![]() Pilot, çaresiz yerine döndü Bir süre geçti Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi Pilot:-Aman ne güzel! diye sevindi Herhalde kendini öğretmen sanan ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü![]() Ama dakikalar geçiyor arkadan ses seda çıkmıyordu Pilot biraz daha bekledikten sonra dayanamayıp yine içeri gitti Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimse yok![]() Dehşetle sordu: -Öğrencilerin nerede? -Ders bitti Hepsini evlerine gönderdim!
|
|
|
|