![]() |
Kavga Böyle Başladı ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavga Böyle Başladı !Kavga Böyle Başladı ! ![]() Karıma dedim ki, "Doğum gününde nereye gitmemizi istersin?" Yüzünde keyiften eridiğini görmek beni ihya etti! ![]() "Uzun zamandır gitmediğimiz bir yer olsun !" dedi ![]() O zaman önerdim, "Mutfağa ne dersin?" İşte kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumartesi sabahı, sakin- sakin giyindim, kahvaltımı ettim, köpeği kapıp sessizce garaja geçtim ![]() ![]() Kayığı arabanın üzerine atıp, şelaleye doğru yola çıktıydım ki, baktım fırtına çıktı-çıkacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyumakta olan karımın vücuduna arkadan sarılıp, arzu dolu, kulağına fısıldadım, "Dışarıda hava berbat" ![]() ![]() ![]() 10 yıllık sevgili karım mırıldandı 'Salak kocam bu havada balığa gitti, inanabiliyormusun?' Ve kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adamla bir kadın, bebekler gibi uyumakta ![]() Sabahın üçünde, birden dışarıdan bir gürültü geldi ![]() Kadın, panik içinde yataktan fırlayıp adama doğru bağırdı 'Aman Tanrım, Bu kocam galiba!' Adam da yataktan fırladı, korku içinde ve çıplak, kendini camdan attı, yere yapıştı ![]() Birden aydı, geri dönüp yatak odasına girdi, ve karısına : "A s ![]() ![]() ![]() 'Yok yaa ne kaçtın öyleyse?' Ve kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karıma 14 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() "Oysa bira ile bu gece, dondurmayla olduğundan daha çekici olurdun" demiş bulundum ![]() Ve kavga başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın çıplak, yatak odasındaki aynadan kendine baktı ![]() Gördüğünden pek memnun kalmamıştı ki, kocasına dönüp, -"Korkunç görünüyorum; yaşlı, şişman ve çirkinim!!" dedi ve devam etti: -"Hadi bana bir iltifat yap, buna ihtiyacım var!! ![]() Kocanın cevabı: "Gözlerin iyi görüyormuş !! ![]() Ve kavga başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karımı restorana götürdüydüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ben ızgara bonfile alacağım, az-orta pişmiş lütfen ![]() "Deli danadan korkmazmısınız?" dedi, "Cık, dedim o kendi siparişini kendi verir! ![]() Ve kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezunlar yemeğinde karımla masadayız, ![]() ![]() Karım sordu, - 'Onu tanıyormusun?' -'Evet,' dedim, 'Eski flörtüm ![]() 'Hadi canım!' dedi karım, "amma uzun kutlamış!!' Ve kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() Emekli olduğumun ertesi, Sosyal Sigortalar'a gidip müracatımı yapayım dedim ![]() Masadaki memure, yaşımı teyit etmek için ehliyetimi istedi ![]() Ceplerimi karıştırdım, cüzdanımı evde bırakmışım! ![]() Kadına dedim ki "Bir koşu eve gidip getirebilirim!" ![]() "-Yok canım", dedi kadın , " Gömleğinizi açın lütfen!" ![]() ![]() ![]() "bu kır renk, benim için kanıt olarak yeterli!" dedi ve müracaatımı aldı ![]() Eve döndüğümde, sigortalarda başıma geleni karımla paylaştım ![]() "Pantolonunu da indireydin keşke!" dedi "maluliyet de bağlarlardı belki!" İşte kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oturmuş TV de kanallar arası zaplarken, yanıma oturan karım sordu: -"Ne varmış bakiim TV'de?" 'Toz ![]() Ve kavga başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karım, yaklaşmakta olan yıldönümümüz için çaktırmadan ayak yapıyordu ![]() ![]() "Üç saniyede hızla 0 dan, 100 ye çıkabilen bir nesne istiyorum" dedi, Bir baskül aldım ona! ![]() İşte kavga böyle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kavga Böyle Başladı ! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavga Böyle Başladı !Alıntı: Emekli olduğumun ertesi, Sosyal Sigortalar'a gidip müracatımı yapayım dedim ![]() Masadaki memure, yaşımı teyit etmek için ehliyetimi istedi ![]() Ceplerimi karıştırdım, cüzdanımı evde bırakmışım! ![]() Kadına dedim ki "Bir koşu eve gidip getirebilirim!" ![]() "-Yok canım", dedi kadın , " Gömleğinizi açın lütfen!" ![]() ![]() ![]() "bu kır renk, benim için kanıt olarak yeterli!" dedi ve müracaatımı aldı ![]() Eve döndüğümde, sigortalarda başıma geleni karımla paylaştım ![]() "Pantolonunu da indireydin keşke!" dedi "maluliyet de bağlarlardı belki!" Bu konuşmadan sonra adamın yüzünü görmek isterdim |
![]() |
![]() |
|