Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebek, doğuştan, fanatik

Bu Bebek Doğuştan Fanatik!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bebek Doğuştan Fanatik!

Bu bebek doğuştan fanatik!

Samsun'da yeni doğan erkek bebeklerini kucağına alan aile, şoke oldu

SAMSUN’da Emre- Ömür Kışla çiftinin 4 Ocak’ta dünyaya gelen bebekleri Erim’in göbek bağının sarı-lacivert olması aileyi şaşırttı, hem endişelendirdi Baba Emre Kışla, "Ben fanatik bir Fenerbahçe taraftarıyım Ailemizde herkes Fenerbahçe’yi tutuyor Önce korktum çünkü bir hastalık olduğunu düşündüm Ancak doktorumuz endişe edilecek bir durumun olmadığını bunun normal olduğunu söyleyince rahatladım Bebeğimiz dünyaya Fenerli olarak geldi" dedi

Samsun’da dünyaya yeni gözlerini açan Emre-Ömür Kışla çiftinin ikinci bebekleri Erim Kışla, ’Doğuştan Fenerbahçeli’ oldu Bebeğin, göbek bağının sarı ve lacivert renklerde olması, aileyi hem korkuttu hem de sevindirdi Baba Emre Kışla, "Ben fanatik bir Fenerbahçe taraftarıyım Ailemizde herkes Fenerbahçe’yi tutuyor Bebeğimin de göbek bağının sarı-lacivert olması bizi hem sevindirdi hem de korkuttu Korktum çünkü bir hastalık olduğunu düşündüm Ancak doktorumuz endişe edilecek bir durumun olmadığını bunun normal olduğunu söyleyince rahatladım" dedi Göbek bağını İstanbul’a maça gittiğinde Şükrü Saraçoğlu Stadı’na gömeceğini de dile getiren baba Emre Kışla, "Oğlum dünyaya Fenerli olarak geldi" diye konuştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof Dr Tayfun Alper, bunun normal bir durum olduğunu belirterek, "Kirli kanın rengi maviye benzer Temiz kan da sarıdır O nedenle bu durum normaldir Bebeğin sağlığı gayet iyi" dedi

Buda demek oluyorki herkes fenerbahçeli doğuyor

Vatan gazetesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com