'Pkk Görevini Yapıyor' |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
'Pkk Görevini Yapıyor'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor Biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz” dedi![]() ![]() Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'la görüşmesinin ardından konakladığı Peninsula Otel'de gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ![]() Başbakan Erdoğan, Siirt'e meydana gelen saldırıda 5 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor Ben size ikide bir bu tür değerlendirmeleri yapmayı da doğru bulmuyorum Tabii o görevini yapıyor, biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz Üzerinde yoğun bir şekilde duruyoruz Arkadaşlardan detayları henüz almadım Türkiye'ye döndükten sonra değerlendirmelerimizi yapıp ona göre adımlarımızı atacağız” dedi![]() kaynak |
|
'Pkk Görevini Yapıyor' |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
'Pkk Görevini Yapıyor'Alıntı: Ben size ikide bir bu tür değerlendirmeleri yapmayı da doğru bulmuyorum Tabii o görevini yapıyor, biz de bunun karşısında görevimizi yapmaya devam edeceğiz![]() hiç kimse kusura bakmasın artık ben RTE nin yaptığı bu açıklamaya kocaman bir YUUUUH çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Müslüman bir toplumun dinci yönetimi 5 şehit verdiğimiz olayda bu kadar ruhsuz bu kadar rahat bir açıklama yapıp bir de pkk köpeklerine misyon yüklemesi resmen skandal ![]() ![]() ![]() yuuuh be yuuuh![]() ![]() yazıklar olsun![]() ![]() ![]() Bir pazar sabahını daha zehir eden pkk'nın ve onun yalakalarının allah cezasını versin ![]() ![]() dökülen kan yerde kalmaz o evlatların ahı gün gelir sebep olanları bulur![]() ![]()
|
|
|
|