Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akıl, almaz, bahane, hayat, kadını, sandım, tecavüzcüden

Tecavüzcüden Akıl Almaz Bahane: Hayat Kadını Sandım

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tecavüzcüden Akıl Almaz Bahane: Hayat Kadını Sandım

Tecavüzcüden akıl almaz bahane: Hayat kadını sandım

Samsun'da TIR sürücüsü 37 yaşındaki Mehmet Y, otostop yapan 18 yaşındaki FK adlı zihinsel engelli kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı Şüpheli ifadesinde, "Hayat kadını zannettim" dedi

Olay, Canik İlçesi’nde 11 gün önce meydana geldi İddiaya göre, zihinsel engelli olan FK adlı kız evden kaçtı Ailesi, polise giderek kızlarının kayıp olduğunu bildirdi FK, aynı akşam ilçenin Belediyeevleri Mahallesi’nde Ankara yönüne giden Mehmet Y yönetimindeki TIR’a otostop yaparak bindi Sürücü, TIR’a aldığı kızla cinsel ilişkiye girmek istedi, ancak olumsuz yanıt aldı Mehmet Y, iddiaya göre, Amasya'nın Merzifon İlçesi’ne geldiklerinde TIR’ı park ederek FK’ya tecavüz ettikten sonra cebine bir miktar para koyup araçtan indirip yoluna devam etti

Merzifon’da polise giden FK, "Evden kaçtıktan sonra Ankara'daki yakınlarımın yanına gitmek için yoldan geçen TIR’a otostop yaptım TIR sürücüsü beni aldıktan bir süre sonra öpmeye kalkıştı Ancak izin vermedim Daha sonra TIR’ı park ederek bana tecavüz etti" dedi İfadenin ardından FK ailesine teslim edildi Şikayetin ardından polis, Mehmet Y’yi aramaya başladı Dün Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, TIR sürücüsünü Samsun’da yakalayarak gözaltını aldı Polise ifade veren şüpheli, "Yolda el sallayıp beni durdurdu Ben de TIR’a aldım Daha sonra hayat kadını olduğunu zannederek ilişkiye girdim Cebine bir miktar para koyduktan sonra da Merzifon İlçesi’nde indirdim Zeka özürlü olduğunu da anlayamadım" diye konuştu Emniyetteki işlemleri tamamlanan Mehmet Y, bugün Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi

Kaynak (DHA)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com