Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!! |
|
|
#1 |
|
zeynoo
|
Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!![]() GİTTİN ![]() ![]() Ben arkandan sadece baktım Oysa söylenecek o kadar çok şeyim vardı ki![]() ![]() ’Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim![]() ![]() 'diyecektim sana KONUŞAMADIM… GİTTİN ![]() ![]() Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdı ki içim,tutup koparsalardı kolu mu,bacağımı bu kadar acı duymazdım Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden![]() AĞLAYAMADIM… GİTTİN ![]() ![]() Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı,tutkum teninde erimek,tutkum hayatı seninle paylaşmaktı ANLATAMADIM… GİTTİN ![]() ![]() Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim ellerim değimliydi miydi her dokunuşumda seni ürperten?Ürperirdin biliyorum Bir kez dokunsam,bir tutsam ellerini,itmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu![]() ![]() TUTAMADIM… GİTTİN ![]() ![]() Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden,çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edilişlere dayanan bu yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben,kalkmalıydım![]() ![]() KALKAMADIM… GİTTİN ![]() ![]() Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine Kaçak zamanlar yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense gidişinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden başlayacaktım![]() ![]() BAŞLAYAMADIM![]() ![]() GİTTİN ![]() ![]() Birşeyler söyledinmi giderken?"Kal"dememi istedin mi?Son birkez"Seni seviyorum"dedin mi?"Bekle beni"Döneceğim diye umut verdin mi?Beynim öylesine uğulduyordu ki![]() ![]() DUYMADIM![]() ![]() GİTTİN ![]() ![]() Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta olsan,iki metre ötemde fark etmiyordu Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu Kurtulmalıydım senden bu yoklukduygusundan kurtulmalıydım![]() ![]() KURTULAMADIM![]() ![]() GİTTİN ![]() ![]() Unutulanların arasına katılmalıydın Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerden yakalamalıydım Bu aşkı noktalamalıydım Bu sevdadan vazgeçmeliydim![]() ![]() YAPAMADIM![]() ![]() GİTTİN ![]() ![]() Bir okyanusun ortasında,tek küreği kaybolmuş sandalda dalgalarla boğuşan denizciyim şimdi Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni Bil ki seninle birlikte sevdanıda taşıyacağım yüreğimde Bil ki seni![]() ![]() UNUTAMADIM![]() ![]()
|
|
Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!! |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!Teşekkürler zeynoo
|
|
#3 |
|
kutlubyr
|
Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!Emeğine sağlık, teşekkürler Ne güzel yazmışsın![]() ![]() Elim dilim kilitlendi ben artık yazamıyorum![]() sen yaz benim yerime![]() ![]()
|
|
Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!! |
|
|
#4 |
|
zeynoo
|
Cevap : Bir Yıkım Gibiydi Gidişin!!!tşk ederim arkadaşlar okuyan gözleriniz dert görmesin ![]()
|
|
|
|