![]() |
Tuzda Gömme Sazan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuzda Gömme SazanBir sazan tarifide benden olsun dostlar ![]() Malzemeler : 1-2 adet sazan (pullu,pulsuz fark etmez) Kenarı 5 cm kadar yüksek fırın tepsisi (yuvarlak olursa iyi olur) 7 - 8 kg kadar kalın taneli tuz (açık satılan toz şekeri büyüklüğünde tuzlardan) Önce sazanların içi temizlenir,pullarına ve derisine dokunulmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşlem tamamdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun… Balıkları yerken tuzlamayı unutmayın,o kadar tuzun içinde pişipte 1 gram bile tuzlu olmaması çok ilginç ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|