Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalanlar, sınıfta, yapsın

Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D

Eski 02-13-2008   #1
fbligirl
Iconsiritik

Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D

İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş:

- Baba, meraba Ben Lale
- Ooooo Güzel kızım benim N'abersin bakalım?
- Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla
- Hayırdır? Bi sorun mu var?

Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:

- N'ooldu kızım? Anlatsana
- Murat evi terketti Boşanmak istiyormuş
- Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?
- Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya Ben onunla evlendim
- İyi halt ettin, zilli Neyse, artık yapacak bi şey yok Versin mahkemeye, hemen boşanın
- Boşanalim ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı internetten herkese yollayacakmış
- Püüh Rezil Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?
- Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puştluk yapacağını
- Peki Olan olmuş artık Yarın havale ederim parayıÖğleden sonra Bankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotoğrafları
- Sağol baba Eeee ŞeyBi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var

Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur:

- Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?
- Aslında ondan değil Zenci bi çocuk vardıZaten o yüzden ayrılıyoruz ya

Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır:

- Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım Nedir bu başımıza gelenlerOkulu bititir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını
- İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü

Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir:

- Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli?Eh ulan? Sen hele bi gel buraya Ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adım attırmıycam sana İlk isteyenle de evlendiricem
- O iş zor be baba Biliyorsun, moda oldu, artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben
- Allahım, çıldıracağım Bir de cinsel hastalıklar haaaKesin o zencidendir
- Çok pis arkadaşları vardi Bilmem artık hangisinden kapmışımdir

"Gümmm!" diye bir ses duyulur Adam kisa bir süre için kendinden geçmis ve arkaya devrilmistir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır

- Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya Seni alıp gelecek Adresini ver bakiyim
- Mahmutpaşa Karakolu'ndayım Gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında
- Karakol mu?Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?
- Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyse ki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım

Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya başlar :

- Babacığım Sakın üzülme Bütün bunlar bir şakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım

Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır :

- Canın sağolsun be güzelim, boşveeerrr Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlıcanın sağolsun senin güzel kızım beniim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D

Eski 02-13-2008   #2
black_R-O-S-E

Cevap : Sınıfta kalanlar bunu yapsın :D

wayy be kızdada ne zeka varmış ya25ama olsun yinede ben babama böyle bişey yapmazdımmteşekkürler güsel bi paylaşımdı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com