![]() |
Düşlerimizde Kaldı Sevdamız... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Düşlerimizde Kaldı Sevdamız...Gök yüzü zifiri karanlıkken , pembe bir dünyada el ele bu sevdanın içineydik dünyada el ele bu sevdanın içindeydik biz seninle ve hep birlikte olmaktı temennimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdim ben seni , kimsenin sevemeyeceği , can verip kan dahi olamayacak kadar çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayırmaya kalktılar bizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sonra sen beni istemedin bana sevdamın taşıyamayacağı şeyler söyledin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama birlikte olmamız için çaba sarf etmemiz , dünyayı hiçe saymamız , boşuna ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ikimizde başkaları için yaşıyoruz , sevdamız da sadece içimizde yaşıyor ![]() Ben sana söz vermiştim , sevdamla ve seninle yaşayacağıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alıntı) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Düşlerimizde Kaldı Sevdamız... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Düşlerimizde Kaldı Sevdamız...Çok güzel gerçekten ellerin dert görmesin güzel paylaşım olmuş
![]() |
Cevap : Düşlerimizde Kaldı Sevdamız... |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Düşlerimizde Kaldı Sevdamız...seninde okuyan gözlerin dert görmesin arkadaşım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|