Adım Adem ( ! ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adım Adem ( ! )Adım Adem ! ![]() , Eşref-i mahlukatım ben ![]() , Mahlukatın en şereflisi yani ![]() , Rabbim verdi bu ünvanı bana , Düşmanlarım çatlasın ! ![]() * * * * Adım Adem !, Evet; Cennetten kovuldu dedem ![]() , Ama bu bir imtihan ![]() , Yanlış anlaşılma olmasın ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() , Düştüğüm yerden kalkmasını bilirim ben ![]() , Sen ![]() , Ey ezeli düşmanım şeytan…, Beni iyi tanırsın ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() , Şereflerin en üstünü bana bahşedilen ![]() , Biliyorum , Bu yük ağır,imtihan çetin ![]() , Kimse hafife almasın ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() , Ya’ Yaradılmışların en üstünde yerim, Ya da ![]() ,‘’Esfelessafilin’’ de Cehennemin en dibi yani ![]() , Allah korusun !… * * * * Adım Adem ! ![]() , Düşmana boyun eğmeyeceğim ![]() , Rabbime’’ Elest’’te söz verdim ![]() , Canımı vereceğim, Amma,’’İmanımı’’ asla vermeyeceğim ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() , Cennetten çıktım da geldim gurbete ![]() , İnşaallah,gene oraya döneceğim ![]() , Boşuna uğraşma şeytan ![]() , Cehenneme seni, yalnız göndereceğim ![]() Adım Adem ! ![]() , Rabbimin sevgili kuluyum , İslam kılıcı elimde,dua zırhı dilimde , Güçlüyüm imanımla, Eşref-i mahlukatım ben ![]() , Öyle çıktım huzurdan ![]() , Ve İnşaallah, Öyle geri döneceğim ![]() Eşref Abdullah |
|
|
|