![]() |
Bana Bir Cevap Ver |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bana Bir Cevap VerBANA BİR CEVAP VER Bana kalbini ver ![]() Avuçlarımda tutacağım mayınların yerine ![]() Acele giden gece zamanlarında çarpacağım bir duvar emniyetinde gülüşünü ver bana ![]() ![]() Tercüme edilmemiş öfkeler seyrelsin ömründe ![]() Yüksek sesler alçakça dinlenir ![]() Bana usul sessizliğini ver ![]() Lütuflar karşılık ve karışıklık için sunuluyor hayatın asil isimlerince ![]() Adının anlamını ver bana ![]() Telaffuzunda özlemlerin dindiği adını ver bana ![]() Başkaları, bu aşkı oyalamak için var olur ![]() Ne kadar durdururlarsa nefesini, o kadar hızlanırlar ![]() Bana kendini ver ![]() Her şeyden ayıkladığın kendini… En iyi ölüm berbat bir yaşamın kıyısında bekler ![]() Seninle gerçeklerin intizamlı duruşunda yalanlar yumağını çözmek için varım ![]() Bana gücünü ver ![]() Yaralar değil canı yakan ![]() Yaralarını göster ve bana izlerini ver ![]() Günün bütün aynaları beni gösterdi aksinde ![]() Baktıkça seni gördüm ![]() Bana var oluşunun sırrını ver ![]() Günbatımlarında gözümün değdiği yerlere kurul ![]() Senden olma güneşlere kamaşsın bakışım ![]() Bana zamanını ver ![]() Atlardan daha hızlı koş oraya ![]() Soluk soluğa kaldıkça koş… Yarını ertelediğim geçmişin geçmezliğine inat, vaktinde yetişmek için bana, bir kez olsun yok et geç kalışını ve durmadan koş oraya ![]() ![]() Kuşlara takılmasın ayakların ![]() Takatini zorla ve koş… Oraya… Kent soysuzlarının, aşk eşkıyalarının, gurur kırmak için hendek kazanların, dokunuşun esrarından acizlerin, kontrol edilmeyen sevilerin, intiharla harlanmayan yaşamların olmadığı oraya… Koş… Ben bütün gemileri uğurladım ![]() ![]() İçilmiş yeminleri kustum şehrin meydanına ![]() Yıldız sağanağına bağır açmış bir yeryüzündeyim ![]() Yazılmış sözleri susuyorum ![]() Konuşarak, yazılmamışları siliyorum ![]() Bana hecelerini ver ![]() Yarım kalan öykülerimin noktası olmaktan vazgeç ![]() Bana başlangıçlara yeter hevesini ver ![]() “Susacak var” edilen bir yemin, sözle tutulamayan ![]() Bana yüzünden çizgiler ver, gülüşünle belirginleşen ve hiçbir gamzeye yer açmayan ![]() Suya yazılmaktan kurudu kelimeler… Bana bir cevap ver! KAHRAMAN TAZEOGLU |
![]() |
![]() |
|