Sen Gibi Anne! ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Gibi Anne! ...Sen Gibi Anne! ![]() ![]() ![]() Bir sen anlardın beni, Bir sen dinlerdin Bir senin dizlerinde ağlardım Bir sanadır içimdeki Yangın alevi hasretim ![]() - Bir de sen gibi Kimse sevmedi beni anne! Demledim beş çayımızı İnce bellide, sevdiğin kekle birlikte ![]() Herşey yolunda, Çocukların da keyfi yerinde ![]() Bitiremedim henüz şu lanetli danteli İstemiyor canım! ![]() ![]() Üç parçası kaldı biter elbet anne ![]() Lokma yapıyorum ![]() Seviyor çocuklar Ellerin değmiyor ya; Seninkiler gibi olmuyor anne ![]() Almadım o eteği, sevmiyorum ki! Jorjet pilili, Dizden aşağıda boyu! Peki ![]() Alıp giyeceğim Sana söz verdiğim gibi ![]() Uğrarım demişti ağabeyim Çok yoğun çocuk ne yapsın? Gelir birazdan, meraklanma Arayalım istersen ![]() ![]() Babamın kravatı kalmış Arar onu, unutmadan koy çantana anne Günleri bıraktım, gitmiyorum Hep aynı mevzu sıkıyor Bir Suzan yetiyor, biliyorsun anne Şiir yazmaya çalışıyorum İyi hissetmemi sağlıyor ![]() ![]() Bilmediğim bir şeyleri arıyorum Belki dizelerde ![]() Her gece yasin okuyorum Ama bir şeyler eksik anne ![]() Şükrediyorum bu günüme, yarınıma Dik kafalı değilim yapma anne! Hiç umuda inanmadım Umut etmek kendimi kandırmaktan Başka bir şey değil anne! Babam geldi, 'Hazırlansın' diyor ![]() ![]() İlaçlarını unutma Tutayım paltonu da üşüme anne Merak etme beni Görüşeceğiz bugün yarın yine ![]() Güle güle anne ![]() ![]() ! Güle güle ![]() Anne ![]() ![]() ![]() ![]() Hani siz gittikten sonra ![]() Ahh! ![]() anne![]() ![]() Ne kendimi, ne danteli Ne jorjet pilili eteği Bulamıyorum! - Bir sen anlardın beni, Bir sen dinlerdin Bir senin dizlerinde ağlardım Bir sanadır içimdeki Yangın alevi hasretim ![]() Bir de sen gibi Kimse sevmedi beni anne! Nisan Serap Muratoğlu |
|
|
|