![]() |
Yüreğim Çığlık Ta... Bense Suskunum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Çığlık Ta... Bense Suskunum![]() Yüreğim Çığlık ta ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim Çığlıkta Bense SuSKuNuM ![]() ![]() Gözyaşlarımda Boğulan Hıçkırığımla Tutunuyorum Hayata ![]() ![]() HerŞeye İnat ![]() ![]() Hüznüm Karışır Sessizliğimin Uğultusuna ![]() ![]() Yıprandı Kirpiklerim ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim Lal ![]() ![]() ![]() ![]() Vuslata dek ![]() ![]() ![]() ![]() Tebessümlerimin Yitikliği Yansırken Gece ye ![]() ![]() İçimde KalaKaldı Yorgun Yüreğimin Solgun Bakışları ![]() ![]() Ayrılığının Hüznü ile Çürüdü Gurbetinde ![]() ![]() Ben Tükenirken Usulca Pörsüdü Her Yanı Yüreğimin ![]() ![]() Özlemin Yağmur Misali Sağnağına Tuttu Beni ![]() ![]() Yandı Her Damlan da İçim ![]() ![]() Belki SuSKuNLuĞuMuN Bedelini Ödetiyor ![]() Aynalar Onlara Her Baktığımda Vuslatımız Vuku Bulana dek İçimdeki Bu İflah Olmaz Alev Terk Etmeyecek Beni ![]() ![]() ![]() ![]() Sen Diye Yanan Şu Yüreğimi ![]() ![]() Umutlarımın Sancısı Artar Her An ![]() ![]() Ben Sancıların Konakladığı Yer Olurum ![]() ![]() Şimdi SuSKuNLuĞuMuN SoN Nefesinde Kaldı Yüreğimdeki Heceler ![]() ![]() Benliğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damarlarım Kanar Bu CaN da ![]() ![]() Yüreğim Sızı İçinde Kahrolur ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrüm ![]() ![]() ![]() Biliyorum!! İnsafsız Sızılar Bırakmayacak Beni Sarıvermişken Dört Koldan Duygularımın Siyahi Bakışında Kalacak Gözlerim ![]() ![]() Ve Gurbetimin Garip Çığlığı ile Son Bulacak Sessizliğim ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Gecenin Zifirisine Karışacak Senin İsmini Soluyan SoN Nefesim ![]() ![]() Dokunacak Belki Gece ye Titreyen Sesi Yüreğimin ![]() ![]() Biliyorum!!Suskunlığumla Birlikte ![]() ![]() Ruhumun Süzgecinden Gececek Acılarım ![]() ![]() Alabildiğince Yüreğim ![]() ![]() Seni Anmadan Sensiz Gecen Her An Kahrolacağım; Özlemini Çoğaltan Bu Yalnızlığım Terk Etmeyecek Beni EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdalıyım Sana EFENDİM ![]() ![]() ![]() ![]() Aşığım Yüce RAHMAN a ![]() ![]() Tükenir Ayaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet SuSKuNuM ![]() ![]() ama Kabul Etmiyorum Ey Sevgili SuSKuNLuĞuM daki Tükenmişliği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Ömrümü Karanlığına Çekemeyecek Gece ![]() ![]() Yine de Konuşmalı mı Yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|