Adım Adem ( ! ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adım Adem ( ! )Adım Adem ! ![]() ,Eşref-i mahlukatım ben ![]() ,Mahlukatın en şereflisi yani ![]() ,Rabbim verdi bu ünvanı bana ,Düşmanlarım çatlasın ! ![]() ![]() * * * * Adım Adem !, Evet; Cennetten kovuldu dedem ![]() ,Ama bu bir imtihan ![]() ,Yanlış anlaşılma olmasın ![]() ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() ,Düştüğüm yerden kalkmasını bilirim ben ![]() ,Sen ![]() ,Ey ezeli düşmanım şeytan…, Beni iyi tanırsın ![]() ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() ,Şereflerin en üstünü bana bahşedilen ![]() ,Biliyorum ,Bu yük ağır,imtihan çetin ![]() ,Kimse hafife almasın ![]() ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() ,Ya' Yaradılmışların en üstünde yerim, Ya da ![]() ,‘'Esfelessafilin'' deCehennemin en dibi yani ![]() ,Allah korusun !… * * * * Adım Adem ! ![]() ,Düşmana boyun eğmeyeceğim ![]() ,Rabbime'' Elest''te söz verdim ![]() ,Canımı vereceğim, Amma,''İmanımı'' asla vermeyeceğim ![]() ![]() * * * * Adım Adem ! ![]() ,Cennetten çıktım da geldim gurbete ![]() ,İnşaallah,gene oraya döneceğim ![]() ,Boşuna uğraşma şeytan ![]() ,Cehenneme seni, yalnız göndereceğim ![]() ![]() Adım Adem ! ![]() ,Rabbimin sevgili kuluyum ,İslam kılıcı elimde,dua zırhı dilimde ,Güçlüyüm imanımla, Eşref-i mahlukatım ben ![]() ,Öyle çıktım huzurdan ![]() ,Ve İnşaallah, Öyle geri döneceğim ![]() ![]() Eşref Abdullah |
|
|
|