Bu Bayrama Bu Yakişir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Bayrama Bu YakişirKavurma: Malzeme: Arzunuz ölçüsünde Et Koyun Tercih Edilirse Lezzeti Artar ![]() 1kaşik Un 1baş Halka Kesilmiş Soğan Ince Doğranmiş Yeşil Biber Ve Domates 3'er Tane Tuz Karabiber Kimyon Yapimi: Et Tam Pişmeyecek şekilde Haşlanir suyu Ayri Bir Kaba Süzülür soğan Yağda Kavrulur haşlanarak Süzülmüş Et,soğuk Su Altinda Tutulur daha Sonra Kavrulmakta Olan Soğana Eklenerkkavurmaya Devam Edilir un Eklenir hizli Hizli Yine Kavrulur ayirdiğimiz Etin Suyu Ileetimiz Pişene Dek Kavurma Işlemine Devam Adilir biber Ve Domateslerimiz Eklenip Yine Kavurma Işlemine Devam Edilir ateşten Indirilince Baharati Ve Tuzu Eklenip Kariştirilip Servis Yapilir afiyet Olsun |
|
|
|