Diş Hediği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Diş Hediği![]() ![]() ![]() bizim oralarda bebeğin süt dişeri ilk çıktıgı zaman yapılır![]() ![]() dağıtılır eğelenceli birşey ![]() belki biliyorsunuzdur yere bir örtü yayılıyor ve meslek çagrışımları yapan eşyalar diziliyor ![]() bebeğin bunlardan birini alması sağlanıyor ![]() bizim bebeğimiz önce tesbih sonrada streteskop aldı![]() ![]() inşaALLAH çok namaz kılan bir doktor olur diye yorumladık ![]() ![]() ![]() egelenceli bir anı bilmeyenler varsa tavsiye ederiz bebeğiniz dişleri çıktıgı zaman yapabilirsiniz ![]() ![]() dün kardeşimizin kızının süt dişleri için diş hediği yapmıştık ![]() ![]() hazır yemek tarifi eklemeye başlamışım ekleyelim dedim ![]() ![]() ![]() ![]() malzemeler ![]() ( yine ölçü yok buğday, nohut, fındık ,ceviz ve istediginiz her türlü şeker, lokum süslemek için ; ) buğday ve nohut haşlanıyor ve arzuya göre içerisine eklemek istediklerinizi ekliyorsunuz ![]() ben narla süslemeyi tercih ettim ![]() afiyet olsun ![]() ![]() bebeginizin dişleri çabuk ,agrısız ve saglıklı çıksın inşaALLAH ![]() ![]() SELAM VE DUA İLE |
|
|
|