![]() |
"Sensin" işte |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() "Sensin" işte![]() Aşk yıkıntılarıyla dolu kalbim Sanki ucu bucağı olmayan kara bir boşluk Örümcek ağı sarılı dört bir yanım,kurtuldukça içime dolanıyorum ![]() Ne zaman çözsem bağlarımı, bir şekilde iç içe giriyor ruhum ![]() Bunların sebebi ne mi? Tabi ki sensin, beni kendine bu kadar bağlamasaydın Bu kadar aşık etmeseydin, ya da hiç olmazsa bitirseydi kendini bende ![]() Bunların hiç biri yaşanmayacaktı ![]() ![]() En güzel yanımdın, en büyük acım oldun ![]() Bazen düşüncelerimin içine hapsediyorum kendimi Seni düşünüyorum, senli zamanlarımı ![]() Neden unutamıyorum ki diyorum ![]() Acaba çok mu mutluyduk, ne paylaştık ki bu kadar vazgeçemiyorum diyorum ![]() Sonra bir anda farkında varıyorum ![]() ![]() ![]() Biz Seninle, Büyük bir aşkı yeni doğmuş bir çocuk masumluyla yaşadık ![]() Çıkarsız, saf ve lekesiz ![]() ![]() ![]() Artık biliyorum vazgeçilmez oluşunun sırrını ![]() ![]() ![]() İçimde taşıdığım kocaman Sen, SEN'im var benim ![]() ![]() Yanımda olmasan da canımın bir yanı daima senin, sana ait ![]() ![]() Ve Asla bir başkasının olmayacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|