Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidişini, göremeden, sevgili, öleyim

Gidişini Göremeden Öleyim Sevgili..

Eski 02-07-2008   #1
gülgüzeli

Gidişini Göremeden Öleyim Sevgili..

Ne mi yapıyorum?
Karalıyorum Neyi mi? Aynadaki işe yaramaz benliğimi
Herşey herkes yabancılaştı sana , aynada ki yüzün bile

Üşüyorsun biliyorum sana veremediğim sevgimden üşüyorsun, yüreğini ısıtacak sözler söyleyemediğimden üşüyorsun, hep yalancı baharların peşinde koşmaktan, ne kadar koşsan da aradığın sıcaklığı bulamadığından üşüyorsun yüreğine daha cemresi düşmediği için aşkın üşüyorsun

Dudaklarım(n)dan dökülemiyorsa eğer kelimelerim(n), gözlerim(n)e bakmayı bil

Hiç bir bahar üşütmedi beni üşütmeyecek Anlatmak istediklerimi anladığında yabancılaşacaksın bütün aynalara

Ama biliyordun sevgili benim hiç bir zaman yüreğim ısınmamıştı, hep karalardaydı, hep kışlardaydı bedenim, soğuk bir çöldü yüreğim, buna rağmen geldin, ısınmayacağını bile bile yüreğini göğüs kafeslerimin arasına ittin, soğukluğuma ittin

Her şeyden vazgeçebilirdin, soğukluğundan ve hatta sevgisizliğinden bile Asıl senin yüreğindi cemre düşmeyen ve hiç bir iklimde ısınmayan Sıcaklığımla geldim sana, sımsıcaktı gülüşüm, bir gülüşe bir ömür vadedenler varken ben seni seçtim, senin o eşsiz kaçışlarını sevdim Varken hiç yokmuşsun, hiç var olmamışsın gibi duruşunu sevdim Ben seni sevdim sevgili, kalbinin soğukluğuna rağmen

Neden sevgili yok muydu baharı doyasıya yaşayan içinde yok muydu seni tüm evrenin sıcaklığıyla yüreğinde saracak, neden ben? bilmiyor musun? üşürse yüreğin, saramassam bedenini tüm benliğimle, incinirsen ölürüm bilmiyor musun? neden bana bu azabı yaşatmak istiyorsun bu kadar mı zalim bir sevdayım ben? gülüşlerin üşürse, kuruyan bedenin hüznümle ısınırsa, sonum olursun ölürüm bilmiyorsun

Oysa ölmemelisin biliyorsun, ölüm yakışmaz ki benim sevdama
Neden üşüyen gülüşüme ölüyorsun da, sarmıyorsun sıcaklığınla? Neydi seni bu denli inciten, kıran ayıran sevdalardan? Neydi beni bu denli yoran, yıpratan yaran? Gözlerinde kaybolurdum biliyorsun, arkamı her dönüşümünde gözlerin içli içli gülerdi biliyorum, sevilmek bu denli büyük sevilmek senide mutlu ediyor biliyorum, neden bırakıp her şeyi içmiyorsun sevgimi?

Bilmiyorsun sevgili; ben çabuk kanıyorum sevdalara çabuk kanıyorum yalancı baharlara, benliğimi vererek seviyorum, ruhumu satarak seviyorum ve her sattığım ruhu gidişlerle geri almaya çalışıyorum her defasında daha ağır bedeller ödeyerek, her seferinde tebessümlerinden birini vererek, yavaşça eriyorum, damla damla akıyorum ölümün soğukluğuna, sende gidersen, sağanak olur akarım bu şehirde, sende gidersen sararırım çocuksu düşlerimde, başlarsam içmeye sevdanı, sonuna geldiğimde sonuna gelirim gözyaşımın, lütfen sevgili sonum olma, yalancı baharlar salma içime

Bu kadar direnmişken sevdam için vazgeçemem
Bu denli büyük sevmişken seni, kanımı akıtırcasına, içimi kanatırcasına, her gece bir başka kabusa, bir başka ayrılığa uyurken sayıklamışken ismini hayır sevgili gidemem senden uzağa Hayır sevgili hiç bir yalancı bahara terk edemem seni Gözlerimden akan yaşların bir anlamı olmalı, gör artık anla sana olan sevdamı

Pekala sevgili sen kazandın, damarlarıma işler gibi işliyorum sevdanı; bir gün seninde gideceğini bile bile geliyorum sevdana, öyle olsun sevgili, madem ki bu güne kadar hazırsın sevdama, madem ki sonuna kadar yaşamaya varsın sevdamı, öyleyse gel sevgili gir güvercin tebessümlerime, sarayım özlemlerini ama ne olursa olsun beni sevdiğini söyleme sev sevgili ama bir gün gideceğinin ihtimaliyle söyleme sevdiğini ve gel sar beni sımsıkı, göğüs kafesini hissedeyim göğüslerimde

Uyuyalım Ölelim Öleyim sevgili ; Gidişini göremeden öleyim sevgili

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com