![]() |
Zamana Bıraktım! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Zamana Bıraktım!Herşeyi bıraktım zamana Vitrindeki o beğendiğim ayakkabıları Belki bir gün giyerim diye Bıraktım zamana Alırım ilerde ![]() ![]() ![]() ![]() Denizin önünden geçerim her gün Hiç bakmadım denize aylarca içten Hiç ağlamadım karşı kıyılara Neden benden uzaksınız diye Hep zamana bıraktım Gene ağlarım dedim Kaçmıyo ya kıyılar ![]() ![]() ![]() ![]() O kadar şey yükledim ki zamana Zaman bile kaldıramadı herşeyi ![]() ![]() Bugün ne yağmur yağdı ![]() ![]() Ne güneş doğdu ![]() ![]() Ayağımda o ayakkabılar hiç olmadı ![]() ![]() Ne sınavlar geldi geçti ama bugün Hiç sınava girmedim Bugün ne deniz vardı Ne de karşı kıyılar ![]() ![]() Yamacın ordaki ağacın yerinde Yeller esiyordu ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Zamana Bıraktım! |
![]() |
![]() |
#2 |
Berna
|
![]() Cevap : Zamana Bıraktım!çok güzel ve yürekten bir paylaşım olmuş ![]() Yüreğine sağlık sevgili Suskun ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Zamana Bıraktım!çok güsel olmuş suskun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Zamana Bıraktım!Beğendiğinize sewindim arkadaşlar:) şiirde de söylendiği gibi black rosecum hiçbirşeyi zmana bırakmammalıyız:):) sende bırakma bundan sonra :) |
![]() |
![]() |
|