Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, siyonizmin, yüzü

Siyonizmin Gerçek Yüzü 2

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyonizmin Gerçek Yüzü 2

Siyonistlerin batıl amaçlarına ulaşmak için kullandıkları temel araçlar ise Medya - Siyaset – Ekonomi
iyonizmin gerçek yüzü 2[/url]

Siyonist sermayeyi kullanarak dünya ekonomisini ellerine geçirmişlerdir Ülkelerin bel kemiğini oluşturan kuruluşları çeşitli entrika ve oyunlarla bedavaya kapatmışlardır Ekonomiyi istedikleri gibi bir aşağı bir yukarı çekerek spekülasyonlar oluşturup rant elde etmişlerdir Yani ülke kazançları hep bunlara akmakta, halk ise açlık sınırında yaşamaktadır Sıcak para diye tabir edilen para global Siyonist sermayedir Bu parayı hem rant hem de tehdit unsuru olarak kullanmaktadırlar Tabiri caizse ”Bak sıcak parayı çekersem ekonomin ve iktidarın tepe takla gider ona göre” demişlerdir

Kimi zaman doları düşürüp milletin elinden doları toplamış, sonrada yükselterek satmışlar Kimi zaman borsaya, altına kimi zaman da faiz cenahına bu taktiği uygulamışlar Yani her yönden düşür- al, yükselt -sat taktiği uygulayıp milletin parasını cebinden çalmışlar

Irak’ı neden işgal ettikleri herkesin malumu… kimyasal silah bahanesiyle hem bölgedeki emellerine ulaşmayı kolaylaştırmak, hem de doğal zenginliklerin üstüne yatmak için… Saddamı da kullanarak ırak halkına yaptıklarını tüm dünya gördü ve maalesef herkes seyirci konumunda kaldı İşgalciler sözüm ona size demokrasi getirdik, bunun bir karşılığı, bedeli olmalı diyerek ırak petrollerini bedava denecek oranda uzun yıllığına kapattılar

Sonrada yok İran’ı yok bilmem ne kasırgasını bahane ederek petrolün varilini spekülasyonla 80 dolara kadar çıkarttılar Yani bir koy yüz al taktiği… Irak halkının petrolünü böylece çaldılar Çaldıkları sadece petrol olsaydı… maalesef canlarını, mallarını, namuslarını tarumar edip geleceklerini çaldılar Onların anlayışında başka ülkelere zülüm, işkence, katliam, haksızlık, gasp götürmelerinin dolaylı adıydı aslında demokrasi…

Bunlar sadece birkaç görünen örnekler Bir düşünün dolabınızda envayı çeşit yemek var, envayı çeşit meyve ve tatlı var ama siz hiçbirini yiyemiyor ve açlığa mahkum bırakılıyorsunuz Hem de sizin hane halkınızın dışından birileri tarafından Ne yapardınız? Diye bir soru sorsam; kim benim evime ve yeme içmeme karışabilir, cesaret edebilir diye bir cevap duyar gibiyim Ülkemiz yeraltı ve yerüstü zenginlikleri ile dolu bir bölge Petrolü, uranyumu, bor’u, altın madenleri, taşkömürü, linyiti… vs vs daha saymadığımız nice zenginliklerle dolup taşıyor Peki halkımız neden yoksul ve sefalet içinde Türkiye bu kaynaklarını neden kullanıp halkının hizmetine ve menfaatine sunamıyor Neden? Bunu hiç düşünüp sorguladınız mı?

Çünkü azılı Siyonistler bu kaynakların kendilerine ait olduğunu iddia etmekte (Nil ile Fırat arasında kalan bölge, güya onlara vaat edilmiş topraklar) ve bu kaynakları kendilerinden başka kimseye kullandırtmamaktadırlar

Medyayı da kendi emelleri için bir araç olarak kullanmaktadırlar (Tabi milli ve ahlaki menfaatleri gözeten, objektif, gerçekleri sunan medya kuruluşları istisnalar içindedir) Kimi zaman kafaları karıştırmak, kimi zaman bir provokasyon aracı olarak kullanmak, kimi zamanda tehdit, şantaj ve korku aracı olarak kullanmak, kimi zamanda asıl gündemi örtbas etmek için medyayı kullanırlar… Bu tarih boyunca Siyonistlerin kullandığı taktiklerdendir Asıl gündemi örtbas edebilmek için başka konuda yaygara çıkarıp insanları meşgul ederler Halkımızın bilinçlenmesini önlemek için piyasaya sürdükleri ve revaçta olan tele vole kültürü de bunların eseridir

Kimin hangi barda sabahladığı, hovardalık yaptığı, kiminle düşüp kalktığı beni ne ilgilendirir Beni ülkenin geleceği, sanayi, kalkınma, refah düzeyi, teknolojik ve stratejik gelişmişlik, fikir ve proje zenginliği vs ilgilendirir Ama bunları düşünecek gereği için çalışacak akıl ve mantık bırakmıyorlar ki adamda

Olmamış bir şeyi olmuş gibi, pireyi deve gibi göstermek, ahlaki, fiziki, psikolojik olarak kitleleri etkileyip istedikleri yöne sürükleyebilmektedirler maalesef Siyonistlerin örtülü örtüsüz ödeneklerinden para aktararak, Kendi istekleri doğrultusunda kalem sallayan kalemşorlar, yorumcularda cabası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com