![]() |
Yalnız'sınız |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yalnız'sınızyalnızım ![]() ![]() bunca acı tek bir söze nasıl sığabiliyordu ![]() ![]() ![]() aldım bu sözü dudaklarınızdan, saplayıp kalbimi onunla parçaladım ![]() ![]() o söz ki; sapladıkça kalbimin her parçasına yüzünüzü yeniden çiziyordu ![]() ![]() şimdi içimde binlerce yüz oldunuz ![]() ![]() şimdi içimde binlerce siz oldunuz ![]() ![]() yalnızsınız ![]() ![]() bilseniz ne kadar suçluyum bunun için ![]() ![]() bilseniz ne kadar acı çekiyorum ![]() ![]() çünkü sevgim çekip alamıyor sizi derin ıssızlığınızdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızsınız ![]() ![]() bilseniz ne kadar da çaresizim buna çare olamadığım için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızsınız ![]() ![]() ![]() bana git dediniz ![]() ![]() sonra gitme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç farkında olmadan bir tek sözünüzle ittiğiniz o uçurumdan son anda yakaladığınız ellerimle çekip çıkardınız beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hiç bilemediniz sizi bir başkasıyla yakalamayı istediğiniz mutluluğa engel olmayı istemeyecek kadar sevdiğimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızsınız
![]() ![]() bilseniz ne kadar suçluyum bunun için ![]() ![]() ah bir bilseniz ne kadar çok acı çekiyorum ![]() ![]() nolur affedin beni ![]() ![]() ![]() ![]() affedin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|