![]() |
Dön Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
Dön BanaBirşey Söyleme ![]() ![]() ![]() Birşey söyleme aşkım Bak ![]() ![]() ![]() Sadece bak ![]() ![]() ![]() Gözler konuşur elbet Eller kavuşur elbet Sen sadece yaşa Ve mucadele et Ölmek kolay Benim için yaşa diyorsun ya ![]() ![]() ![]() Ben,sen yaşadıkça yaşarım zaten Kalbim sana emanet ona iyi bak Sende Senin kalbinle büyüsün Parazit degil o A***** degil o Kan emici hiç degil ![]() Sana yapışmış Senden kopmayan Senin parçan o kalp Bak şimdi bana ![]() ![]() Bak kaynak kaynak dökülüyor yaşlar Bak eriyorum sana Akıyorum derelerden ![]() ![]() ![]() Sana Senin icin yana yana Dalıyorum aşk okyanusuna
![]() |
![]() |
Cevap : dön bana |
![]() |
![]() |
#2 |
hayko26
|
![]() Cevap : dön bana![]() Üzülürüm yine Resmini görünce Maziye bakarak Vazgeçemem senden Bir ömür geçse böyle Ardından yalvararak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : dön bana![]() Unuturum sandım Zamana bırakınca Seni nasıl sevdiğimi Ama bugün yine Söylüyorum hep aynı Aynı şeyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayko26
|
![]() Cevap : dön bana![]() Dön bana yeniden ne olur Sev beni yeniden ne olur Al beni yanına ne olur Dön bana yeniden ne olur Ne olur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
sengulum
|
![]() Cevap : dön bananerden buldun bu kadar duygusal resimleri wallahi helal olsun
![]() |
|