![]() |
Bazen...... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Bazen......bazen öyle seversin ki kaçarsın sevgdiğinden ![]() ![]() çünkü bilirsin yanında olduğun sürece üzülecektir ![]() değer verdikçe değer yitireceksin ![]() ![]() ![]() ![]() birkaç kare fotoğrafa bakar özlem giderirsin ![]() gibi gelir ![]() ![]() eline dalar gidersin bu elimi tutardı dersin ![]() ,mutlu günlerin anılarına ![]() ![]() o günün mutluluğu sıcaklığı sarar bedenini ![]() ![]() gözpınarların yine boşalır hıçkırıklara boğulursun ![]() cam keşmiş gibi bütün bedenin ağrır ![]() uzaktalarda bile mutlu olması ![]() ![]() belki kalbi başka biri için bile çarpıyor olabilir ![]() belkide tanıdığı güne lanet ediyordur ![]() ![]() kaç mesaja ve fotoğrafa bağlıdır ![]() ![]() ![]() ölmek istemezsin çünkü öldüğündeonu sevememek korkutur seni ![]() tekbir an bile ürpertir içini ![]() gece uyumadan aldığın her nefeste onu düşündüğünü ama sen yine inatla onu seversin ![]() sevmekten vazgeçmezsin ![]() ![]() sımsıkı sarılıp seni seviyorum dese diye düşünürsünüz aslında bunun olmayacağını bilirisiniz ![]() ![]() elinde sigaran aklında anılar kalbinde sevgin elinde resmi ömrünü harcarsın ![]() ama sensiz mutlu olduğunu bilirsin mutluluğunu bozmamak için gitmezsin ona ![]() zaten unuttuğunu hiç sevmediğini bilirsin zaten ![]() ![]() o senden uzakta seni düşünmese bile mutlu olsun dersin ![]() ![]() çünkü artık kendi içinde kendini öldürmüşsündür ![]() o vardır sadece ![]() ![]() artık ![]() ![]() onun sevgisiyle o olmasada sen inatla onu seversin ![]() ![]() yakılmış bir kaç nefes alınmış sonra zarar veriyor diyerek küllüğe bırakılmış ![]() kurtuldum artık bana zarar veremez diye düşünülür ![]() yana yana tükenir ![]() ![]() sonra biter ateş söner,küllüğün kenarından içine düşer ![]() bir izmarit kalır onuda gelir biri çöpe atar ve artık iz kalmamış tamamen bitmişsindir ![]() hatırlanmazsın ![]() ![]() vazgeçmezsin ![]() ![]() onu yaşamaya alışmışsındır ![]() ![]() haydi kalkın koşun sevdiğinize ondan ayrı biran bile olmasın ![]() hataları sorgulamayın ![]() ![]() ![]() arayın sesini duyun onu ne kadar sevdiğinizi söyleyin ![]() köşede tek başına harcanmasın ![]() ![]() ![]() ![]() gitmek isterdim AMA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur ![]() bahanedir ![]() sevmiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadi bir saaat sonraya bırakmayın kimbilir belki bir saat sonra onu hayatta bulamazsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bazen...... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......emeğine sağlık bitanem teşekkürler paylaşım için fakat ben bu yazıda şu cümlelere malesf katılmıyorum>>ama diyorsanız eğer sevmiyorsunuz demektir ![]() bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur ![]() bahanedir
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......tşk ederim yorumun için arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......Olmamalı tabii en güzeli:) Ben seni anladım canım fakat bu (ama) kelimesi bununla alakalı değil bitanem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......peki öyle olsun bakalımm senimi kırıcam şimdi bi ''ama'' yüzünden :sm_smile: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......:)) yok ya tamam vazgeçtim ne demek canısı hadi senin dediğin gibi olsun:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......yok valla olmaz senin dediğin gibi olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bazen......en iyisi benim dediğim olsun :D en güzel aşk bi ömür sürendir:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......Dabi dabii:)) eh madem ısrar ediyosun senin dediğin gibi olsun yani benim dediğim:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......En güzel aşk tabiiki bir ömür boyu sürendir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......bence en güzeli dizini kırıp evinde oturup görücü beklemektir uygun bi kısmet çıkar mutlaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bazen......Ben ce de AMA DİYORSANIZ SRVMİYOR DEMEKSİNİZDİR :S kesinlikle Katılıyorum Ellerine Ve Emeğine SAğlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......tşk ederim kedikesen sonunda benimle aynı fikirde olan biri çıktı iştee:sm_biggrin: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bazen......zeynep bak iyi düşün bitanem sen yine de uğraşmaya bak,hani vardır bi bildiğimiz:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Bazen......uzun uzunnn düşündümmm kararımı verdimm 'ama'sız bi aşk istiyorummmm:img-blush2: artık sonuçlarınada katlanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|