![]() |
Yeter,Usandim ... İstemiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yeter,Usandim ... İstemiyorum...![]() Bitti iste ayriliyoruz Gozlerini son kez kaldir yuzume bak ayrilmaliyiz biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Sakin maziye bakip hatirlama gecmisteki gunleri hani seni ilk gordugum yeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana verdigim o kalpten senin icin yaptigim asilmaz sevgi kalesini yikamazdi hic kimse ulasamazdi ![]() Bak gordun iste ayriliyoruz bitti anla ![]() ![]() Sen sizlige katlanacagim belki bir kose basinda belki issiz soguk bir odada ama seni ununutmayacagim kesin ![]() Kalbine girdigim sicakligini hissetigim o gunde beri seni unutmayacagim ![]() Hoscakal demiyecegim oylesine git ![]() ![]() Neden hala bakiyorsun gitmek icin ne bekliyorsun ![]() Biliyorsun bitti hersey yureginde bana ayit bir yer kalmasin unut ![]() Mutlu ol o masum yuzun herzaman gulsun ![]() Biliyorduk zaten ikimizde birgun bitecek yollarimiz ayrilacakti soyle askim oyle deyilmi bitti iste buraya kadarmis uzulme bak ben uzuluyormuyum ![]() Biz sevgimiz icin kutsal bir sey yapacaktik ,severek ayrilacaktik oyle deyilmi soyle ,soyle neden ![]() Gozyaslarin dinmiyor oylese soyle askim bitmemis hayelerim ![]() ![]() Hadi yureginde sizlasa acilarlan kavrulsada dusunme unut ![]() Ardina bile bakma beni oylece birak giit ![]() ![]() ![]() ![]() Yoklugunda cekecegim acilari gozyaslarimin sel olusuna aldirma ![]() ![]() Yuregimden kan damlasada adini anmayacagim ![]() Hadi git git diyorum sana ![]() Bu ayrilik degil gulum sensizligi senle yasamak olacak git ![]() Bak ellerinim hic titremiyor yuregim hic yanmiyor ![]() Ben seni unutum bile, sende unut gozyaslarima aldirma git ![]() ![]() ![]() Son kez ardindan bakacagim ![]() Her seyi unutsam bile bu gidisini asla unutmayacagim ![]() Son nefesimde gozlerimdeki son hatiran olacak GIT ![]() ![]() ![]() ![]()
|