Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istemiyorum, usandim, yeter

Yeter,Usandim ... İstemiyorum...

Eski 02-01-2008   #1
gülgüzeli

Yeter,Usandim ... İstemiyorum...

Bitti iste ayriliyoruz
Gozlerini son kez kaldir yuzume bak ayrilmaliyiz biliyorsun Soyle neden gozlerindeki o yas yoksa agliyormusun Seni hic aglarken gormemistim Son damla yas olsun bu gozlerindeki ayriligimiz seni yipratmasin unutman kolay olsun birtanem
Sakin maziye bakip hatirlama gecmisteki gunleri hani seni ilk gordugum yeri Unut ellerimizin kenetlendigi gozlerine bakinca hayellere daldigimiz o geceyi , sahil boyu yurudugumuzu Sadece yildizlarin ve dalgalanin sahitlik yaptigi sevgimizin coskusunu hic bitmeyecek gibi sarilisimizi Gozlerini kacirma benden hani bana baktikca bakasin gelirdi neden yuzunu ceviriyorsun Unut diyorum iste unut ettigimiz ask yeminlerini saclarina dokunusumu opusumu
Sana verdigim o kalpten senin icin yaptigim asilmaz sevgi kalesini yikamazdi hic kimse ulasamazdi
Bak gordun iste ayriliyoruz bitti anla Hic bir sey sonsuz deyildir unut sende
Sen sizlige katlanacagim belki bir kose basinda belki issiz soguk bir odada ama seni ununutmayacagim kesin
Kalbine girdigim sicakligini hissetigim o gunde beri seni unutmayacagim
Hoscakal demiyecegim oylesine git Her gunki gibi oylesine donecek gibi yarin yine burda bu ask yeminleri ettigimiz bu bu sahilde bulusacak gibi git
Neden hala bakiyorsun gitmek icin ne bekliyorsun
Biliyorsun bitti hersey yureginde bana ayit bir yer kalmasin unut
Mutlu ol o masum yuzun herzaman gulsun
Biliyorduk zaten ikimizde birgun bitecek yollarimiz ayrilacakti soyle askim oyle deyilmi bitti iste buraya kadarmis uzulme bak ben uzuluyormuyum
Biz sevgimiz icin kutsal bir sey yapacaktik ,severek ayrilacaktik oyle deyilmi soyle ,soyle neden
Gozyaslarin dinmiyor oylese soyle askim bitmemis hayelerim Soyle Burda bu gece ayrilacagiz bu seni son gorusum son dokunusum olacak
Hadi yureginde sizlasa acilarlan kavrulsada dusunme unut
Ardina bile bakma beni oylece birak giit
Yoklugunda cekecegim acilari gozyaslarimin sel olusuna aldirma Ben seni kaybetikten sonra soguk gecelere tipki sen varmiscasina sarilacagim
Yuregimden kan damlasada adini anmayacagim
Hadi git git diyorum sana Sonkez sarilayim opeyim kokun kalsin icimde
Bu ayrilik degil gulum sensizligi senle yasamak olacak git
Bak ellerinim hic titremiyor yuregim hic yanmiyor
Ben seni unutum bile, sende unut gozyaslarima aldirma git
Son kez ardindan bakacagim
Her seyi unutsam bile bu gidisini asla unutmayacagim
Son nefesimde gozlerimdeki son hatiran olacak GIT

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com