Ey Dost! Anlat Bana... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ey Dost! Anlat Bana...Ey Dost! Anlat bana ![]() ![]() Allah (c c) için Sevmeyi Anlat Ey Dost!Hikmet Dost ![]() ![]() Susması tefekkür konuşması hikmet Dost![]() ![]() Haydi, bu gece anlat bana dost ![]() ![]() her şeyi anlat![]() ![]() ![]() O'na ulaşanları anlat![]() ![]() ![]() İlk insandan başlayalım ey dost ![]() ![]() ! Cennetin ilk insanı Âdem’i anlat bana ![]() ![]() Kabenin mimarı İbrahim'i anlat ![]() ![]() ![]() Bıçak altına korkusuzca yatan İsmail'i anlat ![]() ![]() ![]() Balığın karnındaki Yunus'u, Gemisine binen Nuh'u anlat ![]() ![]() Musibete sabreden Eyüp’ü anlat ![]() ![]() Dünyalar güzeli Yusuf'u anlat ![]() ![]() İffetin timsali Meryem'i ve onun temiz oğlu İsa'yı anlat ![]() ![]() ![]() O'nu ![]() ![]() Âlemlere rahmet olarak gönderileni![]() ![]() Hz Peygamberi anlat bana![]() ![]() ![]() O'na eş olmakla şereflenen Hatice'yi anlat ![]() ![]() Mağaradaki ikinin ikincisi Ebu Bekir'i anlat ![]() ![]() ![]() Mağaradaki güvercin ve örümceği anlat ![]() ![]() Şecaat timsali Ömer'i, hayâ timsali Osman'ı, ilmin kapısı Ali'yi anlat ![]() ![]() ![]() Hepsi ayrı birer yıldız sahabeleri anlat bana ![]() ![]() ![]() Görmeden sevmenin ekolü olan Veysel Karani'yi anlat… Göç eden Muhaciri ve onları karşılayan Ensarı anlat ![]() ![]() ![]() Anlat bana ey dost ![]() ![]() ![]() Sen hiç susmamacasına anlat ![]() ![]() ![]() Ben hiç konuşmamacasına dinleyeyim ![]() ![]() ![]() Leyla'dan Mevla'yı bulan Mecnun'u ![]() ![]() ![]() Mecnun'u Mevla'ya ulaştıran Leyla'yı anlat ![]() ![]() ![]() Sabretmeyi anlat ![]() ![]() Şükretmeyi anlat![]() ![]() Zikretmeyi anlat![]() ![]() Allah için sevmeyi Allah için sevilmeyi anlat bana… Ve ey dost O'(c c)nu anlat bana![]() ![]() ![]() O'nu anlat![]() ![]() ![]() Ey susması tefekkür konuşması hikmet dost ![]() ![]() ![]() Anlat bana ey dost ![]() ![]() ![]() ANLAT Sen hiç susmamacasına anlat ![]() ![]() ![]() Ben hiç konuşmamacasına dinleyeyim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|