Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Yazılar & Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, dostlar, günahkarım

Çok Günahkârım Dostlar :(

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SAleyküm kardeşler

Son zamanlarda namazı terk ettim,çok günaha girmeye başladım yaşadığım yerin her tarafı günah dolu kaçmak için çelik gibi bir iradeye sahip olmanız gerek gerçekten çıkmazdayımBunu birkaç arkadaşımla paylaşmak istedim sen de günahkarsan biz ne yapalım içkin,sigaran,zinan yok temiz birisin dedi ama biliyorum ki bunlar bir müslüman için yeterli şeyler değil ben de namaz kılmak istiyorum,gerçek bir müslüman gibi dinimin gereklerini yerine getirmek istiyorum ama iradem ve tembelliğim buna mani oluyor namaza başlıyorum en fazla 3-4 gün kıldıktan sonra terkediyorum bataklıkta çırpınır gibiyim,çok küfür eder oldum bazen düşünüyorum hayat uzun geliyor ve bu uzun hayatta az günaha girerek nasıl yaşayacağız,filistin gibi yerlere gidip şehadete ereyim diyorum ama o da olmayacak biliyorum bir çıkar yol gösterin Allah rızası için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ve aleyküm selam kardeşim,kalemi elime aldım ne yüzle bilmiyorum, sanki ablanın yüzü Hak divanda aydınlık olacak mı? Bilmiyor ki

Lakin belki sana yardım, bu ablanında affına sebebiyet olur

Değerli kardeşim hamdolsun ki böyle bir devirde anlatılan diğer günahlara bulaşmamışsın ve Namaz Sancısı çekiyorsun ne mutlu derim önce sana

Kaç gencimiz kaldı bu devirde Namaz Sancısı çeken!!!!
Bu sancı öyle bir acı ki;
Sevdiği beklediği halde buluşmaya gitmeyen aşıklara döndü kullar

Aslında zor değil Zor değil

O'nunla(CC) buluşmak zor değil

Sadece sadece sevmek Sevmek O'nu(CC) istemek

O'nunla(CC) buluşmayı hasretle çekebilmek

Belki çok duygusal olacak bu satırlar, diğer kardeşlerim mutlaka farklı boyutlardan derdinize derman olacak, ablanın testisinde bu şerbetten var

Susayan yanarmış su diye diyeİçer, içer kanamazmış
Ancak o susuzu Ab-ı Hayat suyu kandırır,bizimkiler ancak bir nebze yanan yüreğine serinlik verebilir

Öyle düşün ki bu kapı bırakılacak bir kapı değil

Öyle düşün ki kovulduğunu hissetsende

Ümidini kaybetmeden, boynuna tak manevi zinciri

bağla kendini O'nun kapısına

Bir insan yürekten istesin yeter ki

Mevlam ona öyle sebepler gönderir ki, dileğinin yerine gelmesi için

Sende iste iste iste Al beni Huzuruna de

Öyle bir iste ki

Tüm manevi enerjini yoğunlaştırarak, hatta dökebilirsen inci tanesi gözyaşlarınla süsle,

O (CC)kıyamaz kullarına O (CC) kıyamaz sevenlerine

Hayatında ilk sıraya Namaz yaz, tüm programlarını iptal et

Hepsini ele İlk sıraya NAMAZI Yaz Sonra diğerleri gelsin, neden mi bu kadar önemi????

Eğer namazını eda etmezsen, diğer yaptığın amellerin karşılığıın sakın bekleme, namaz öyle bir anahtar ki o olmadan girdiğin hiç bir kapıda Huzur bulamazsın

Mevlam, Mahran kardeşime ve diğer namaz sancısı çeken kardeşlerime öyle bir Namaz aşkı ver ki her kıldıkları namazla Sana daha çok yaklaşsınlar inşaallah

Secde izini alınlarında parlat inşaallah

Yüreklerine Senin aşkının damgasını öyle bir vur ki,

bir daha kimse söküp alamasın

Öyle bir ümitli ol ki O(cc) seni hiç bırakmayacak
Öyle bir kork ki sanki O(cc)bir daha sana hiç bakmayacak

Korku ve ümid terazisindaki dengeyi asla kaybetme inşaallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com