![]() |
Çok Günahkârım Dostlar :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Günahkârım Dostlar :(S ![]() Son zamanlarda namazı terk ettim,çok günaha girmeye başladım yaşadığım yerin her tarafı günah dolu kaçmak için çelik gibi bir iradeye sahip olmanız gerek gerçekten çıkmazdayım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çok Günahkârım Dostlar :( |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Günahkârım Dostlar :(Ve aleyküm selam kardeşim,kalemi elime aldım ne yüzle bilmiyorum, sanki ablanın yüzü Hak divanda aydınlık olacak mı? Bilmiyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() Lakin belki sana yardım, bu ablanında affına sebebiyet olur ![]() ![]() ![]() Değerli kardeşim hamdolsun ki böyle bir devirde anlatılan diğer günahlara bulaşmamışsın ve Namaz Sancısı çekiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Kaç gencimiz kaldı bu devirde Namaz Sancısı çeken!!!! Bu sancı öyle bir acı ki; Sevdiği beklediği halde buluşmaya gitmeyen aşıklara döndü kullar ![]() Aslında zor değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O'nunla(C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece sadece sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O'nunla(C ![]() ![]() ![]() ![]() Belki çok duygusal olacak bu satırlar, diğer kardeşlerim mutlaka farklı boyutlardan derdinize derman olacak, ablanın testisinde bu şerbetten var ![]() ![]() ![]() Susayan yanarmış su diye diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak o susuzu Ab-ı Hayat suyu kandırır,bizimkiler ancak bir nebze yanan yüreğine serinlik verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle düşün ki bu kapı bırakılacak bir kapı değil Öyle düşün ki kovulduğunu hissetsende Ümidini kaybetmeden, boynuna tak manevi zinciri bağla kendini O'nun kapısına ![]() ![]() ![]() Bir insan yürekten istesin yeter ki ![]() ![]() ![]() Mevlam ona öyle sebepler gönderir ki, dileğinin yerine gelmesi için ![]() Sende iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle bir iste ki ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm manevi enerjini yoğunlaştırarak, hatta dökebilirsen inci tanesi gözyaşlarınla süsle, O (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatında ilk sıraya Namaz yaz, tüm programlarını iptal et ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsini ele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer namazını eda etmezsen, diğer yaptığın amellerin karşılığıın sakın bekleme, namaz öyle bir anahtar ki o olmadan girdiğin hiç bir kapıda Huzur bulamazsın ![]() ![]() ![]() Mevlam, Mahran kardeşime ve diğer namaz sancısı çeken kardeşlerime öyle bir Namaz aşkı ver ki her kıldıkları namazla Sana daha çok yaklaşsınlar inşaallah ![]() Secde izini alınlarında parlat inşaallah ![]() ![]() ![]() Yüreklerine Senin aşkının damgasını öyle bir vur ki, bir daha kimse söküp alamasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle bir ümitli ol ki O(c ![]() Öyle bir kork ki sanki O(c ![]() ![]() ![]() ![]() Korku ve ümid terazisindaki dengeyi asla kaybetme inşaallah ![]() |
![]() |
![]() |
|