![]() |
Aşk'a Tebessümdü Yüzün! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Aşk'a Tebessümdü Yüzün!![]() Aşka Teşebbüsümdü yüzün… Bulutların ellerimi daralttığı zamanlardan geliyordum… Yüzüm geceye yenik, yüzüm ayrı… Apayrı bir sanrı ![]() Sen; tamamlayamadığım yazılarım gibi çalmamış bir kapı sesi misali… Bitirilememiş cümlelerin sonuna ekleyemediğim ünlemlere inat yarım kalmış bir sahne önü… Sen; gelmek fiilinin ayaza vurup ihtimal olarak kalma hali… Hala şarkılara fazladan nota ekleyişlerin gibi… Sen; çocukluğuma paldır küldür geçişimin sebebi… Farzetmek gibi ve hatta sanmak gibi sen… Sen; karşılığı sözlüklere intikal edememiş bir kelime gibi ![]() ![]() ![]() Belki de… Uygun bir cümlede yer edinmek istercesine çoğalıyorsun gözümde… Şimdi an’lar yitik zamanlar ve olaylar birbirinin içine geçmiş şimdi geçmişe ait ne varsa silik yer yer eskimiş bir kapı önü misali gülüş bazen uyanık bazen düş hem ne fark eder ki… Sonra bir park… Yağmur var bir de bir kadın sesi beraberinde çığlığa dönecekken sesinin yüzü donup kalmış… Yağmuru uydurmuş olmalıyım belki de ![]() ![]() ![]() Hatırlamıyorum… Ne kadar aidiyet duygusuna bürünsem de gitmeyi çatısına ayırıyorum bazen bazen kendime uyarlıyorum ekleri ![]() ![]() ![]() Her seferinde zaman aşımı diyorum ben yine kendi peşimde… İz bırakmış soluğun ellerimde biliyorum aslı gibidir yazıyor hala senin bir suretinde…
![]() |
Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün!emeğine sağlık suskun paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün!ben teşekkür ederim cnm:):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zhn
|
![]() Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün!oy oy oy gercekende cok guseLs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün!sağolsın! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
zhn
|
![]() Cevap : Aşk'a Tebessümdü Yüzün!kopegımın kucukLugunude biLiosun sen :D |
![]() |
![]() |