Kırık Camlar |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Kırık Camlar Kırık camları toplamaya çalışıyorum, ama nafile ![]() ![]() Toplanmıyor, canım yanıyor ![]() ![]() Kırıkları toplarken birde elim kanıyor Biliyorum parçalarını bir araya getirmek mümkün değil Bin parça olmuş, yayılmış camlar ![]() ![]() ![]() Topluyorum yinede Belkide ![]() ![]() bir umud işte![]() ![]() Çok değerli benim için ![]() ![]() atsam atamıyorum, Senin için hiç bir zaman değerli olmadı, biliyorum ![]() ![]() Sen attın yere, sen kırdın! ![]() ![]() Bir de marifetmiş gibi, yüzüme güldün ![]() ![]() Ben ise baka kaldım sana, İnanamadım yaptıklarına Ne kadar kolaymış meğer, böyle kırıp geçmek ![]() ![]() Ne kadar kolaymış be aşkım, bir kalbi bine bölmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
zeynoo
|
Cevap : Kırık Camlarbi kalbi bine bölmek o kadar kolaykiii ![]() zor olan tek bi kalbin tek bi insan için atması![]() ![]() ![]() tşkler gülgüzeli çok güzel bi şiir ![]() ![]()
|
|
Cevap : Kırık Camlar |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Kırık Camlarben teşekkür ederim bitanem okuyan gözlerine sağlık senin de bbk ,teşekkürler vakit ayırdığın için
|
|
|
|